Home Page / Find Your Therapist / Terhi Ketonen

Terhi Ketonen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen terapeuttina läsnäoleva, helposti lähestyttävä, empaattinen ja kannustava. Minulle tärkeää on luoda asiakkaan kanssa luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde. Vastaanottoni on Turussa. Tervetuloa!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Olen terapeuttina läsnäoleva, helposti lähestyttävä, empaattinen sekä kannustava ja positiivinen. Kykenen tarjoamaan asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua, koska minulla on aito halua auttaa ihmisiä, sekä haluan antaa heille aikaa ja olla läsnä. Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on luoda luottamuksellinen ja turvallinen hoitosuhde, koska koen, että ainoastaan yhteistyön avulla on mahdollisuus saada toivottua muutosta aikaiseksi. Olen tilaa antava, mutta tarvittaessa rajoja asettava. Minulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja minun on helppo luoda keskusteluyhteys ihmisiin.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käynneillä käymme asiakkaan kanssa yhdessä keskustellen läpi hänen elämänhistoriaa sekä mietimme historian merkitystä tämän päivän haasteiden kanssa. Teemme yhdessä asiakkaan kanssa kognitiiviseen psykoterapiaan kuuluvia kirjallisia harjoituksia. Joidenkin asiakkaiden kanssa on myös mahdollista tehdä hypnoterapiaa. Yhdessä työskentelemällä on mahdollisuus saada toivottua muutosta aikaiseksi!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri toimipisteissä. Olen ollut työssä lastenpsykiatrian akuutti osastolla ja lastenpsykiatrian poliklinikalla sekä aikuisten puolella olen työskennellyt päihdepsykiatrian poliklinikalla, akuutti psykiatrian työryhmässä ja mielialahäiriö työryhmässä. Työn ohessa olen käynyt mm. seuraavat koulutukset; Narratiivinen trauma menetelmä koulutus (NET), ahdistuksen altistus koulutus, voimavarakeskeinen perhe- ja verkostotyön koulutus.

Client group

Työskentelen aikuisten parissa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.