Home Page / Find Your Therapist / Taru Kainulainen

Taru Kainulainen

Psychotherapist, Social worker, Couple therapy
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Pari- ja perheterapeuttina keskityn tunneyhteyden rakentamiseen tunnekeskeisiä menetelmiä käyttäen. Kuuntelen jokaisen näkökulmaa puolueettomasti ja huolehdin, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi. HUOM! Minulla on Kela-oikeudet vain pari- ja perhepsykoterapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Pari- ja perheterapeuttina keskityn vuorovaikutussuhteiden hoitoon, kuunnellen jokaisen näkökulmaa puolueettomasti ja huolehtien, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi. Turvallisen tilan ja yhteyden luominen asiakkaiden välille on minulle tärkeä tavoite. Tapaan asiakkaita myös yksilökäynneillä, mikä mahdollistaa itsenäisen pohdiskelun parisuhteesta tai vanhemmuudesta. Autan mielelläni asiakkaita pääsemään kelan korvaamien pari- ja perheterapiapalveluiden piiriin, joiden tiimoilta minuun voi olla rohkeasti yhteydessä. Tarjoan myös etäyhteyden kautta tapaamisia, jolloin asiakas voi joustavasti olla matkoilla tai rauhassa kotona.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelyotteeni on tunnekeskeinen pariterapia, jossa tutkimme tunnesuhteen turvallisuutta ja syvennämme arjen haasteita tunnetasolle, tunnekysymyksiksi parin välille. Luon tilaa, jossa voi keskustella, pohtia tai kirjoittaa omia havaintoja, ja käytän myös kehon tuntemuksia apuna mikäli se tuntuu luontevalta työkalulta. Tunnekeskeisessä terapiassa on tavoitteena ymmärtää omia ja kumppanin tunnereaktioita, ja oppia sanoittamaan niitä tunnetarpeiden- ja pelkojen kielelle. Tämän kautta syvempi tunteminen ja läheisyys, sekä intiimiys tulee mahdolliseksi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Sexual problems
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt ihmissuhteiden parissa monipuolisissa tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa yli 10 vuoden ajan. Erilaiset parisuhde- ja perhekriisit kuten ero, uskottomuus, kommunikointivaikeudet, uusperheiden haasteet, ruuhkavuosien tuoma uupumus ja vanhemmuuden kysymykset ovat tyypillisiä asioita, joita vastaanotollani käsittelemme.

Client group

Työskentelen yksilöiden, perheiden ja pariskuntien kanssa netin kautta, joten myös koko perhe voi helposti osallistua tapaamisiin kotoa käsin videon välityksellä. Kela-oikeudet perheterapiaan.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details