Home Page / Find Your Therapist / Taru Kainulainen

Taru Kainulainen

Psychotherapist, Social worker, Family therapy
Helsinki, Kamppi
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Perheterapeuttina keskityn parisuhteen ja perheenjäsenten vuorovaikutussuhteiden vahvistamiseen, kuunnellen jokaisen näkökulmaa hyväksyvästi ja puolueettomasti ja huolehtien, että kaikkien kokemukset ja tarpeet tulevat kuulluksi. Turvallisen tilan ja yhteyden luominen on minulle tärkeä tavoite.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, myötätuntoinen ja aktiivinen. Lähtökohtana työskentelylleni on asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet, ja annan esimerkiksi kotitehtäviä asiakkaan niin halutessa. Annan tilaa ja rauhaa olla oma itsensä, mutta myös kannustan oman kasvun rajoille. Pyrin luomaan toivoa, kun tilanne tuntuu toivottamalta. Uskon, että turvallisen tilan luominen mahdollistaa kasvun.
Tapaan pariskuntia ja perheenjäseniä myös yksin, mikä mahdollistaa itsenäisen pohdiskelun parisuhteesta tai vanhemmuudesta.

About my therapy sessions

Käytän intergratiivisia terapiamenetelmiä, kuten tietoisuustaitojen ja tunnesäätelyn harjoitteita sekä ratkaisukeskeisiä sekä arvoihin perustuvia kysymyksiä. Luon tilaa, jossa voi keskustella, pohtia tai kirjoittaa omaa tarinaa, ja käytämme myös kehon tuntemuksia apuna mikäli se tuntuu luontevalta työkalulta. Voimme keskustella käytännön arjen haasteista tai pohtia eksistentiaalisia- ja arvokysymyksiä. Tarjoan tarvittaessa myöhempiä ilta-aikoja sekä aikoja myös viikonloppuisin. Keskityn videoavusteisen nettiterapian tarjoamiseen, jolloin asiakas voi joustavasti olla matkoilla tai rauhassa kotona.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Personal growth and development
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt ihmissuhteiden parissa monipuolisissa tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa yli 10 vuoden ajan. Erilaiset parisuhde- ja perhekriisit kuten ero, uskottomuus, kommunikointivaikeudet, uusperheiden haasteet, ruuhkavuosien tuoma uupumus ja vanhemmuuden kysymykset ovat tyypillisiä asioita, joita vastaanotollani käsittelemme.

Client group

Työskentelen yksilöiden, perheiden ja pariskuntien kanssa netin kautta, joten myös koko perhe voi helposti osallistua tapaamisiin kotoa käsin videon välityksellä

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details