Home Page / Find Your Therapist / Tarja Rajasaari

Tarja Rajasaari

In education Nurse, Cognitive
Vantaa, Tikkurila
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen kognitiivis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi, valmistuen 12/25. Tarjoan terapeuttista keskusteluapua erilaisiin psyykkisiin haasteisiin. Tuen sinua saavuttamaan parempia mielen taitoja ja löytämään suuntaa kohti merkityksellistä ja tasapainoista elämää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja empaattinen ja minulle on tärkeää aito kohtaaminen. Kunnioitan jokaisen asiakkaan erityisyyttä ja yksilöllisyyttä. Terapeuttina minulle on tärkeää luoda turvallinen tila, missä sinulle on mahdollista pysähtyä omien kokemustesi äärelle. Olen joustava erilaisten työtapojen suhteen, ja pyrin aina kuuntelemaan sinun toiveitasi tapaamisille. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet.

About my therapy sessions

Työskentelen kognitiivis-integratiivisia menetelmiä hyödyntäen. Tutkimme ja pohdimme yhdessä haasteitasi, niiden taustoja ja niitä ylläpitäviä tekijöitä. Työskentely painottuu nykyhetkeen, kuitenkin niin, että menneisyyden vaikutus nykyhetkeen tulee riittävästi ymmärretyksi. Määrittelemme terapialle tavoitteita, joita kohti työskentelemme.
Käynnit perustuvat keskusteluun, jonka lisäksi voimme käyttää erilaisia menetelmiä, joilla syvennymme tunteisiin, ajatuksiin, kehollisiin kokemuksiin, uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin sekä niiden välisiin yhteyksiin. Voimme tapaamisilla harjoitella erilaisia taitoja, kuten esim. tunteiden tunnistamista ja säätelyä, ajattelumallien tunnistamista, hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja itsemyötätuntoa.
Käynteihin voidaan yhdistää myös erilaisia kotona tehtäviä harjoituksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja opiskelen aikuisten yksilöpsykoterapeutiksi, suuntaus on kognitiivis-integratiivinen. Minulla on monipuolinen, yli 20 vuoden työkokemus psykiatrian erikoissairaanhoidossa.

Client group

Vastaanottoni sijaitsee Vantaalla, Tikkurilassa. Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa ja myös ikäihmiset ovat tervetulleita vastaanotolleni.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details