Home Page / Find Your Therapist / Tarja Paakkonen

Tarja Paakkonen

In education Doctor of Health Science (Nutrition), Integrative
Kuopio, Savilahti
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
"Ihan paras päätös oli tulla terapiaan." Näin sanoi vuoden koulutuspsykoterapian jälkeen tyytyväinen asiakas minulle. Oletko sinäkin pohtinut psykoterapian aloittamista, mutta aloittamiseen liittyy monia asioita, jotka mietityttävät? Ota rohkeasti yhteyttä, mietitään yhdessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Minulle on tärkeää, että koet olosi turvalliseksi kanssani. Yhteistyössä voimme tutkia ja hakea helpotusta ongelmiisi. Yritän pitää yllä iloa ja toivoa, jotta voimme löytää myös voimavaroja selviytymiseen. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus mielenterveystyöstä eri ikäisten kanssa. Ajattelen kehityksellä olevan merkitystä nykyisyyteen, mutta suhtautumiseen nykyhetkessä voi vaikuttaa tulemalla tietoiseksi vaikeuksia tuottavista asioista.

About my therapy sessions

Psykoterapia on tavoitteellista. Määrittelemme yhdessä tavoitteet, mihin haluat muutosta. Integratiivinen suuntaus mahdollistaa hoidon räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Keskustelu on keskeinen osa työskentelyä. Tarvittaessa voimme käyttää esimerkiksi rentoutus- ja hengitysharjoituksia, päiväkirjatyöskentelyä, valokuvien käyttöä. Käytän erilaisia lomakkeita ja kyselyitä psykoterapian arvioinnissa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, työnohjaaja ja terveystieteiden tohtori. Olen työskennellyt psykiatrisilla osastoilla hoitajana ja esimiehenä. Minulla on kokemusta terveydenhuollossa myös kehittämistehtävistä ja tutkijan työstä. Tällä hetkellä olen Integratiivinen psykoterapeutti nuorille ja aikuisille koulutuksessa Itä-Suomen yliopistossa.

Client group

Psykoterapeuttikoulutettavana olen avoin ja kiinnostunut kaikenlaisista terapian tarpeessa olevista ihmisistä ja ongelmista.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details