Home Page / Find Your Therapist / Tarja Paakkonen

Tarja Paakkonen

In education Doctor of Health Science (Nutrition), Integrative
Kuopio, Savilahti
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
"Ihan paras päätös oli tulla terapiaan." Näin sanoi vuoden koulutuspsykoterapian jälkeen tyytyväinen asiakas minulle. Oletko sinäkin pohtinut psykoterapian aloittamista, mutta aloittamiseen liittyy monia asioita, jotka mietityttävät? Ota rohkeasti yhteyttä, mietitään yhdessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Minulle on tärkeää, että koet olosi turvalliseksi kanssani. Yhteistyössä voimme tutkia ja hakea helpotusta ongelmiisi. Yritän pitää yllä iloa ja toivoa, jotta voimme löytää myös voimavaroja selviytymiseen. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus mielenterveystyöstä eri ikäisten kanssa. Ajattelen kehityksellä olevan merkitystä nykyisyyteen, mutta suhtautumiseen nykyhetkessä voi vaikuttaa tulemalla tietoiseksi vaikeuksia tuottavista asioista.

About my therapy sessions

Psykoterapia on tavoitteellista. Määrittelemme yhdessä tavoitteet, mihin haluat muutosta. Integratiivinen suuntaus mahdollistaa hoidon räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Keskustelu on keskeinen osa työskentelyä. Tarvittaessa voimme käyttää esimerkiksi rentoutus- ja hengitysharjoituksia, päiväkirjatyöskentelyä, valokuvien käyttöä. Käytän erilaisia lomakkeita ja kyselyitä psykoterapian arvioinnissa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, työnohjaaja ja terveystieteiden tohtori. Olen työskennellyt psykiatrisilla osastoilla hoitajana ja esimiehenä. Minulla on kokemusta terveydenhuollossa myös kehittämistehtävistä ja tutkijan työstä. Tällä hetkellä olen Integratiivinen psykoterapeutti nuorille ja aikuisille koulutuksessa Itä-Suomen yliopistossa.

Client group

Psykoterapeuttikoulutettavana olen avoin ja kiinnostunut kaikenlaisista terapian tarpeessa olevista ihmisistä ja ongelmista.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details