Home Page / Find Your Therapist / Tanja Räsänen

Tanja Räsänen

In education Public health nurse, Solution-oriented
Espoo, Matinkylä
Helsinki, Kaartinkaupunki
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston koulutuksessa (2017-2021). Olen koulutukseltani terveydenhoitaja AMK ja minulla noin 15 vuoden työkokemus niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon työtehtävistä sekä työterveyshuollosta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Pidän tärkeänä luottamuksellisen ja tasavertaisen yhteistyösuhteen rakentamista asiakkaan kanssa. Olen aidosti läsnä oleva ja empaattinen sekä kuuntelen tarkasti asiakkaan tahtia edetä kohti toivottua tavoitetta. Koen tärkeänä rennon, avoimen sekä positiivisen ilmapiirin luomista vastaanotolla. Autan asiakkaitani tiedostamaan omia voimavaroja ja vahvuuksia sekä vahvistamaan uskoa omiin tavoitteisiin ja huomaamaan pienikin edistyminen oikeaan suuntaan.

About my therapy sessions

Terapiassa keskitytään voimavarojen, resurssien, taitojen, tietojen ja sosiaalisen verkoston hyödyntämiseen omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Terapiassa kuljetaan pienin askelin kohti toivottua tavoitetta, terapeutti rinnalla kulkijana.

Terapiassa voidaan myös pysähtyä menneiden, vaikeiden kokemusten äärelle sekä pohtia millä keinoin olet selvinnyt niistä. Onko haastavat elämäntilanteet tuoneet näkyville jotain taitoja, luonteenpiirrettä tai voimavaraa, jota muuten et olisi huomannut.

Ratkaisukeskeinen terapia sopii kaikille, jotka ovat haastavassa elämäntilanteessa. Ratkaisukeskeisestä terapiasta on apua myös jos sinulla on masennuksen, ahdistuneisuuden oireita, stressiä tai uupumusta. Voit olla myös elämän solmukohdassa ja tarvitset päätöksiisi tukea tai apua. Voimme sopia tapaamisia yksilöllisesti yhdestä useampaan tapaamiskertaan sinun tarpeesi huomioiden.

Issues often worked with
Panic attacks Anxiety towards social situations Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

55€ /45min
95€/ 90min