Home Page / Find Your Therapist / Tanja Korhonen

Tanja Korhonen

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on työkokemusta psykiatriasta 25 vuoden ajalta monipuolisesti. Olen työskennellyt psykiatrisilla osastoilla sekä avohoidossa niin työikäisten kuin vanhusten poliklinikoilla ja olen tehnyt työtä myös lastensuojelussa ja ammatillisessa kuntoutuksessa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Crisis and traumas Supporting attachment

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja empaattiinen. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija ja tätä asiaa terapeuttina kunnioitan. Olen terapeutiina aktiivinen ja helpostilähestyttävä, suvaitsevainen ja suorasanainen. Työskentelyssä tärkeää on turvallisuus ja rauhallinen eteneminen, yhdessä tutkimisen ilmapiiri, jossa kaikkien tunteiden on lupa olla läsnä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotolla voimme keskustelun lisäksi käyttää kehollisia itsensä rauhoittamisen- ja vakauttamisen menetelmiä, sensomotorisia harjoituksia sekä EMDR-menetelmää. Ohjaan mielellään esimerkiksi hengitysharjoituksia, läsnäoloharjoituksia ja rajaharjoituksia. Harjoitusten ja menetelmien käyttö on kuitenkin aina vapaaehtoista ja tavoitteet menetelmien käyttöön liittyen sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Olen myös kiinnostunut tutkimaan kiintymyssuhdetraumoja ja traumojen ylisukupolvisuutta sukupuutyöskentelyn avulla.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Personality disorders Hurting yourself
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Personality disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt aikuisten psykiatrian osastoilla työurani alussa. Olen työskennellyt akuuttipsykiatrian poliklinikalla suurimman osan työurastani. Lisäksi minulla on 4 vuotta työkekemusta ammatillisesti kuntoutuksesta, 3 vuotta olen työskennellyt vanhuspsykiatrialla ja 6 vuotta tein työtä lastensuojelussa. Olen työni ohella suorittanut lisäopintoja mm. ratkaisukeskeisistä työmenetelmistä ja lastensuojelusta. Traumoista ja kriisien hoitamisesta minulla on taustalla useita koulutuksia.

Client group

Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa. Olen erityisen kiinnostunut traumoista, persoonallisuushäiriöstä, ahdistuksesta ja erilaisista mielialaongelmista.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.