Tanja Kopi

In education Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Videovastaanotto
Turku, Videovastaanotto
Tampere,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Kaipaatko apua elämän solmukohtiin tai tukea haastavaan elämäntilanteeseen? Mietityttääkö elämäsi suunta, haluaisitko kartoittaa omia arvojasi ja suunnitella elämää niiden pohjalta? Tarjoan terapeuttista keskustelutukea ja olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen läsnäoleva, positiivinen, ystävällinen ja avoin. Yhteistyössä asiakkaan kanssa tutkin asiakkaan tilannetta ja mahdollisia ongelmia, sekä toiveita muutoksen suhteen. Huomioin jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena, oman elämänsä asiantuntijana ja työskentelen tukien asiakasta löytämään toimivat keinot elämän haasteisiin. Hyödynnän työssäni vuosien kokemusta eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa, kriisityöstä ja pidemmistä hoitosuhteista poliklinikalla ja psykiatrisella osastolla.

About my therapy sessions

Työskentelen asiakaslähtöisesti ja käyntien sisältö muokkautuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käytän kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiä. Käynnit voivat sisältää tarkastelua siitä, miten ajatukset, tunteet ja käyttäytyminen vaikuttavat toisiinsa ja miten ne vaikuttavat elämään ja mahdollisiin haasteisiin tai ongelmiin siinä. Näiden pohjalta pyrimme löytämään uudenlaisia ajattelu- tai toimintamalleja. Käynneillä voidaan myös harjoitella erilaisia taitoja, jotka helpottavat ongelmia ja lisäävät hyvinvointia, kuten rentoutusmenetelmiä, altistusharjoituksia, tietoisen läsnäolon harjoituksia ja itsemyötätuntoharjoituksia.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

30.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Tapaamisen kesto 45 min.