Home Page / Find Your Therapist / Tanja Hidén

Tanja Hidén

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Helsinki, Munkkiniemi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen läsnäoleva, empaattinen ja ystävällinen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Lähestymistapani on kunnioittava ja kannustava ja minulla on monipuolista kokemusta aikuisten, nuorten, vanhusten, lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Vastaanotto Munkkiniemessä/etäyhteydellä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen terapeuttina läsnäoleva, empaattinen, ystävällinen, aktiivinen ja avoin. Kohtelen asiakkaita arvostavasti, kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Haluan auttaa sinua löytämään itsellesi toimivat tavat saavuttaa toivotunlainen elämä/tulevaisuus. Koen tärkeäksi luoda hyvän ja turvallisen ilmapiirin, jolloin on paremmin myös tilaa luovuudelle miettiä asioita eri näkökulmista ja päästä toivottuun tilanteeseen. Jokainen ihminen ansaitsee tulla aidosti kuulluksi.
Olen valmistunut psykoterapeutiksi 11/2021 ja Kela-terapia oikeudet saanut sittemmin.

About my therapy sessions

Käymme ensin läpi tilannettasi ja mihin toivoisit tukea. Lähdemme hahmottelemaan yhdessä, mihin toivot muutosta ja mietimme kuinka etenemme kohti toivottua tilaa. On hyvin tärkeää, että tulet kunnolla kuulluksi ja että puhumme juuri sinulle tärkeistä ja oleellisista asioista, jotka vievät eteenpäin.

Käytän keskusteluissa ratkaisukeskeisiä menetelmiä, kuten erilaisia mielikuvia, asteikkoja, vahvuuksien tutkimista sekä voimavarojen löytämistä ja hyödyntämistä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on laaja kokemus niin lapsiperheidein, nuorten kuin aikuistenkin kanssa työskentelystä.

Additional information

Otan asiakkaita vastaan päiväaikaan (klo8.00-16). VALITETTAVASTI JUURI NYT VASTAANOTTONI ON TÄYNNÄ.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

95euroa/45min