Home Page / Find Your Therapist / Suvi Ylläsjärvi

Suvi Ylläsjärvi

In education Medical doctor, Cognitive
Oulu,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Pohjakoulutukseltani olen neurologian erikoislääkäri, joten minulla on vahva kokemus somaattisten sairauksien hoidosta. Taustani mahdollistaa ymmärryksen niin fyysisistä kuin psyykkisistä ongelmista ja näiden yhteydestä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen myötätuntoinen ja rauhallinen, tarpeen mukaan yhteistyöhön haastaen. Työskentelen aktiivisesti yhdessä asiakkaani kanssa erilaisia näkökulmia tutkien ja havainnoiden. "Neljä silmää näkee enemmän kuin kaksi." Toimivan yhteistyösuhteen luomista sekä ylläpitämistä pidänkin tärkeänä osana onnistunutta terapiaa ja vahvuutenani on läsnäolo.

Huom! Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Aloitamme terapiakäynnit tutustumiskäynnillä, jossa katsotaan löydämmekö yhteisen sävelen työskentelyyn. Tutustumiskäynnillä ja ensimmäisillä kerroilla pyrimme jäsentämään ongelman sekä sitä mahdollisesti ylläpitäviä tekijöitä. Samalla etsimme reittejä oireiden lievittämiseen vahvistaen jo olemassa olevia keinoja, sekä etsimällä ja harjoittelemalla uusia. Käytän työskentelyn pohjana kognitiivisia menetelmiä, jossa tutkitaan ajatusten, tunteiden sekä käyttäytymisen yhteyksiä. Lisäksi käytän arvopohjaisia menetelmiä elämänsuunnan kirkastamiseksi ja tietoisuustaitoharjoituksia esimerkiksi ahdistuksen lieventämiseksi. Kotitehtäviä käytän myös, jolloin terapia jatkuu myös tapaamisten ulkopuolella.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen neurologian erikoislääkäri, joten minulla on vahva kokemus somaattisten sairauksien hoidosta. Nosteessa otan vastaan psykoterapeuttikoulutettavana. Minulla on aikoja sekä lyhyisiin että pitkiin koulutuspsykoterapioihin jotka tapahtuvat työnohjauksessa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.