Suvi Saari

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Suomi, Hennala
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen aito, inhimillinen terapeutti ja haluan auttaa mahdollisimman monen asiakkaan löytämään oman elämänsä merkityksen ja poistamaan negatiivisia uskomuksia.. Tärkeää on löytää oman näköinen suunta, omat arvot ja elää oman näköistä elämää. Terapeuttinen työskentely on voimavarakeskeistä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Työskentelytapani on yksilökeskeinen. Uskon, että sinusta itsestäsi löytyy juuri ne oikeat vastaukset, kun pääset avullani tutkimaan kysymyksiä ongelmaasi liittyen mahdollisimman monesta näkökulmasta. Vastauksien kautta oivallat ratkaisun tilanteeseesi. Toimin työssäni ihminen ihmiselle asenteella ja toivon, että mahdollisimman moni asiakkaistani löytää oman elämän merkityksen ja suunnan. Uskon myös siihen, että negatiivisellakin tunteella on jokin viesti meille ja usein se tunne viestii tyytymättömyydestä omaa elämää kohtaan ja on tarve tehdä jotain asian eteen. Lähtökohtana työssäni on asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Autan luomaan tarkat ja myönteiset tavoiteet muutoksien eteen, joita haluat elämässäsi tehdä. Ohjaan sinua löytämään vahvuudet ja voimavarasi, kehitämme myös minäkuvaasi sinua paremmin palvelemaan muotoon. Arvostan elämääsi ja autan sinua tiedostamaan paremmin, kuinka tähän saakka elämäsi elämä on voinut vaikuttaa sinuun ja kuinka haluaisit mennä elämässäsi eteenpäin.

About my therapy sessions

Tapaamisen alussa kartoitan tilanteesi, tyytymättömyytesi elämääsi liittyen, ongelmasi, huolesi, asioita jotka koet tärkeäksi ja luomme yhdessä sinulle sopivat tavoitteet. Kysyn aina jokaisen istunnon alussa, mikä asia sinulle on juuri tänään merkityksellistä käsitellä. Autan sinua oivaltamaan omaa elämääsi ja käyttäytymistä enemmän sekä luomaan uusia ajatus, tunne ja toimintamalleja sinulle voidaksesi paremmin arjessasi. Kartoitamme myös yhdessä sinun vahvuudet, voimavarat ja asiat, joissa haluat kehittyä elämässäsi eteenpäin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

ET ratkaisukeskeisen terapeutin koulutuksen lisäksi olen NLP Trainer sekä DCH, ICH Kliininen Hypnoterapeutti.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin ihmiset, jotka ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä ja haluavat löytää enemmän merkitystä ja suuntaansa siihen. Parhainta on se, kun asiakas itse tiedostaa, kuinka voi ainoastaan itse vaikuttaa elämäänsä, kun osaa vaikuttaa omiin ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja toimintanergiaansa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details