Suvi Kiuas

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Salo, Salon keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Terapiassa käsittelemme turvallisessa ilmapiirissä elämän vaikeita tilanteita. Kunnioitan tarkkaa yksityisyyden suojaa. Vastaanotolle voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi kanssa tai perheenä. Ilta-aikoja. Mahdollisuus videoterapiaan. Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Kela: perhe-ja pariterapia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen lämmin, helposti lähestyttävä ja maanläheinen. Pyrin tekemään keskustelun ilmapiiristä turvallisen, tasapuolisen ja rakentavan. Arvostan jokaista asiakastani. Etenemme sinulle sopivassa tahdissa. Kysyn säännöllisesti palautetta ja yhdessä teemme yhteistyösuhteestamme toimivan. Autan sinua löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Pidän tärkeänä läsnä olevaa ja aitoa asiakkaan kohtaamista. Kunnioitan luottamuksellisuutta ja pidän kiinni vaitiolovelvollisuudestani.

About my therapy sessions

Työotteeni on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Pyrin luomaan terapiassa turvallisen ilmapiirin, jolloin voimme keskustella vaikeistakin asioista. Voimme tutkia sukupuuta ja työstää yli sukupolvien kulkevia teemoja. Silloin käsittelemme sitä, miten historiasi vaikuttaa ihmissuhteissasi, perheessäsi ja parisuhteessasi. Keskitymme kuitenkin aina siihen, mikä on läsnä tässä ja nyt. Yhdessä päätämme sopivat työskentelytavat ja tavoitteet. Etsimme ymmärrystä, löydämme uudenlaisia näkökulmia ja teemme matkaa eteenpäin. Pariterapian avulla on mahdollista vahvistaa kumppaneiden välistä tunneyhteyttä. Tunnekeskeisen pariterapian perusteet ovat osaamistani. Pariterapiassa käsiteltäviä teemoja voivat esimerkiksi olla vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, seksuaalisuus, etäisyys ja eropohdinnat. Pidän tärkeänä sitä, että pohdimme myös lasten hyvinvointia.

Issues often worked with
Burnout Depression/Anxiety Low self-esteem Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Feeling bad Challenges in parenting Relationship problems
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja teologian maisteri. Olen tehnyt työtä perheneuvonnan piirissä. Kokemusta minulla on parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä kysymyksistä vuodesta 2012 lähtien. Psykoterapeutiksi olen valmistunut Jyväskylän yliopistosta, perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutuksesta. Olen opiskellut mm. ratkaisukeskeisiä työmenetelmiä ja tehnyt tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot. Perheasioiden sovittelukoulutuksen olen käynyt myös. Tällä hetkellä olen Jyväskylän yliopiston integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa ( 2019-2022). Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Client group

Vastaanotolleni voit tulla yksin, yhdessä kumppanisi kanssa tai myös perheenä.

First session price

94.00

Regular session price

94.00

Pricing details

Yksilötapaaminen 45min 94e, yksilötapaaminen 60 min 119e, paritapaaminen 90 min 159e. Hinnoittelu on Väestöliiton terapiapalveluiden mukainen.