Home Page / Find Your Therapist / Susanna Rissanen

Susanna Rissanen

In education Social worker, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Kuopio, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapeuttina olen lämminhenkinen ja kannustava. Kohtaan asiakkaan arvostaen ja tasavertaisesti. Työskentely on vuorovaikutteista ja yhdessä kanssasi pohdiskelevaa. Terapiassa edetään sinulle sopivaan tahtiin ja tavataan niin usein tai harvoin kuin koet hyödylliseksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Suuntaus työskentelyssäni on toivottua tulevaisuutta kohti ja asiakas voi kertoa itsestään ja historiastaan juuri sen verran kuin kokee luontevaksi. Terapiassa voidaan asettua pohdiskelemaan tiettyä ongelmaa tai tapahtumaa, tai lähteä hakemaan selvyyttä sekavalta tuntuvaan kokonaisuuteen.

Minulla on kokemusta monenlaisten haasteiden kohtaamisessa. Elämän kaoottisuus tai suunnattomuus, huoli läheisestä, menetykset, uupumus ja omat tai läheisen päihdeongelmat ovat tyypillisiä keskusteluapua hakevien haasteita. Lääketieteellisin termein kyseessä voi olla esimerkiksi masennus tai ahdistuneisuus, joissa lisänä voi olla myös neuropsykiatriset haasteet.

Minulla on erityisasiantuntemusta päihteitä ongelmakäyttävien henkilöiden läheisten kanssa työskentelystä.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Suuntaus työskentelyssäni on toivottua tulevaisuutta kohti ja voit kertoa itsestäsi ja historiastasi juuri sen verran kuin koet luontevaksi. Terapiassa voidaan asettua pohdiskelemaan tiettyä ongelmaa tai tapahtumaa, tai lähteä hakemaan selvyyttä sekavalta tuntuvaan kokonaisuuteen. Terapiassa edetään pääsääntöisesti keskustellen, ja halutessasi ohjaan ja motivoin sinua myös kokeilemaan erilaisia harjoitteita.

Issues often worked with
Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Työhistoriaa minulla on esimerkiksi ensikodista, päihdehuoltolaitoksesta, erikoissairaanhoidosta ja lastensuojelusta. Olen työskennellyt paljon erilaisten riippuvuuksien parissa.

Client group

Työskentelen täysi-ikäisten parissa. Kiinnostuksenani on erityisesti työskentely päihteitä käyttävien läheisten kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.