Home Page / Find Your Therapist / Stina Suomi

Stina Suomi

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Rauma,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Terapia tapahtuu tasa-arvoisena ja voimavarakeskeisenä. Hyödynnän terapiassa ja työnohjauksessa vuodesta 1991 mielenterveystyössä ja psykiatriassa alkanutta kokemustani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Minulle on tärkeää tasa-arvoinen ja asiakaslähtöinen kohtaaminen sekä luottamuksellisuus. Työskentelyotteeni on aktiivinen sekä asiakasta kunnioittava. Olen tulevaisuuteen positiivisesti suhtautuva ja näiden ominaisuuksieni toivon välittyvän terapiatyössäni. Rauhallisuus ja huumorintaju sekä periksiantamattomuus tiettyyn rajaan asti ovat vahvuuksiani.

About my therapy sessions

Terapiassa kartoitetaan sinun toiveesi, hyödynnetään ja etsitään sinun voimavarojasi. Tapaamisessa käsitellään myös juuri nyt sinulle ajankohtaisia ja esiin nostamisia asioitasi. Terapiassa on tarkoitus auttaa sinua näkemään voimavarojasi ja vahvuuksiasi, joiden avulla pystyt luomaan sinulle paremman tulevaisuuden. Annan ajoittain myös kotitehtäviä joita käydään sopivissa kohdin läpi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Changing lifestyle
Areas of Specialization
Psychotic disorders Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Mielenterveystyöhön olen saanut kokemusta työskennellessäni perusterveydenhuollossa matalan kynnyksen vastaanotossa 15 v. Erikoissairaanhoidon avopuolella tein töitä 10v, jossa asiakkailla oli eri psykiatrisia diagnooseja. Suurimman asiakaskunnan muodostivat masennusasiakkaat.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details