Home Page / Find Your Therapist / Soile Viljanen

Soile Viljanen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Olen suorittanut myös kognitiivisen lyhytterapian koulutuksen. Minulla on usean vuoden työkokemus psykiatrian poliklinikalta psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävistä. Toimin Kelan palveluntuottajana kuntoutusterapiassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (adults)

About me as a therapist

Työskentelen kokemukseni perusteella hyvin integratiivisesti ja yksilöllisesti, asiakkaan omista tavoitteista lähtien. Keskeinen lähtökohta on aina sinun toiveesi ja tavoitteesi.
Olen aktiivinen ja kuunteleva terapeutti. Saatan innostua kotitehtävistä tai yksilöllisesti räätälöidyistä harjoituksista, yhteistyö etusijalla.
Tasavertaisuus, positiiviseen suuntaaminen ja eri näkökulmien löytyminen ovat arvoja, jotka ovat työssäni tärkeitä.

About my therapy sessions

Keskustellaan ratkaisukeskeisessä hengessä. Laaditaan yhteistyössä terapian tavoitteita. Muutosten havainnomisessa hyödynnetään myös erilaisia mittareita.
Voimme tehdä myös erilaisia harjoituksia tai kotitehtäviä sen mukaan, mitä yhteistyössä sovimme. En pakota, vaan kuuntelen sinua.
Etsitään materiaalia ja esimerkiksi lukemista, josta voisi olla apua.
Lyhytterapiassa voidaan keskittyä fokusoimaan ydinasioihin, voidaan piirtää elämänviivaa; käydä terapeuttista sukupuuta läpi yms.
Skeematyöskentelyä, jos siihen tarvetta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Phobia/fear Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Self-destructive thoughts Hurting yourself
Client group

Minulla on kokemusta laaja-alaisesti kaikissa mielenterveyden ongelmissa ja kokemusta myös kuntoutumisesta.
Vastaanotolleni voi hakeutua elämänkriiseissä ja akuuteissa tilanteissa, masennus-ja ahdistuneisuusoireissa, uupumisen tilanteissa, pelko-tai paniikkitilanteissa, liiallisen jännityksen vaivatessa, syömishäiriön tai ocd:n ongelmissa tai muunlaisissa tunne-elämän hallinnan kuvioissa.
Aikuiset ja nuoret (miel.yli 17 v.).
Voi varata ajan myös, jos haluan vain antaa itsellesi aikaa omien ajatustesi uudelleenjärjestämiseen.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details