Home Page / Find Your Therapist / Sirpa Karvonen

Sirpa Karvonen

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Solution-oriented
Espoo, Leppävaara
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
Tarjoan keskusteluapua ja lyhytterapiaa haastavien työ- ja yksityiselämän tilanteiden sekä tunteiden ja ahdistuksen käsittelyyn. Minulla on pitkä kokemus uupumuksen hoidosta. Työotteeni on aktiivinen ja asiakasta arvostava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen läsnäoleva, kiinnostunut sinusta ja aktiivinen. Annan sinulle kuitenkin tarvittavan tilan. Kuuntelen, kysyn ja jäsentelen asiaa kanssasi. Saatan käyttää tapaamisten välillä pohdintatehtäviä. Vaikka käsiteltävät asiat voivat olla raskaita ja vakavia, toivon tuovani sinulle toivoa, iloa ja yhä vahvempaa otetta oman hyvinvoinnin rakentamiseen. Lempeästi ja sinua arvostaen.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Hyödynnän kognitiivisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä sekä NLP-työkaluja. Istunnon alussa pyrin kartoittamaan asiat, jotka sinua vaivaavat ja annan sinulle tilaa rauhassa purkaa mieltäsi. Pohdimme yhdessä mitä näistä haluat lähteä tarkastelemaan enemmän ja asetamme tavoitteita, joita kohden kulkea. Jokaisen asiakkaan kohdalla työskentely on yksilöllistä, yhteistä kuitenkin on se, että pääsääntöisesti työskentelyotteeni on aktiivinen ja sinua työskentelyyn mukaan osallistava. Toisinaan on tarvetta lempeään läsnäoloon ja vain kuunteluun. Silloin pysähdymme tähän hetkeen.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Työskentelen aikuisten parissa. Kiinnostukseni kohteena on erityisesti työuupumus, palautumisen haasteet ja työelämän kriisit sekä masentuneisuus ja ahdistus.

First session price

115.00

Regular session price

115.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa. Huomioi, että käyntien hinnoissa voi olla vaihtelua riippuen käynnin pituudesta.