Home Page / Find Your Therapist / Sini Apajalahti

Sini Apajalahti

In education Nurse, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen kognitiivisen psykoterapian koulutusohjelmassa (2021-2024). Tarjoan keskusteluapua erilaisiin psyykkisiin ongelmiin ja haastaviin elämäntilanteisiin. Olet tervetullut yksittäiselle käynnille, lyhytterapeuttiselle jaksolle tai pidempiaikaiseen työskentelyyn.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Terapeuttina olen avoin, myötätuntoinen ja helposti lähestyttävä. Pidän onnistuneen terapian lähtökohtana luottamuksellista terapiasuhdetta, johon terapeuttina panostan paljon. Voit tulla vastaanotolleni minkälaisten asioiden kanssa tahansa, asetumme yhdessä tutkimaan ilmiöitä elämässäsi. Vastaanotollani on lämmin ja turvallinen ilmapiiri, jossa tulet kuulluksi ja hyväksytyksi kaikkien tunteittesi ja ajatuksiesi kanssa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapian alkuvaiheessa minulle on tärkeää määritellä yhdessä kanssasi tavoitteesi ja muutostoiveesi. Toiveidesi mukaan voimme keskittyä nykyhetken toiminnan, tunteiden ja ajatusten tarkasteluun tai lisätä itseymmärrystäsi käsittelemällä menneisyyden kipukohtia.

Kannustan sinua lempeästi kohti tavoitteitasi ja autan sinua huomaamaan myös pienempiä onnistumisia matkallasi. Asenteeni terapeuttina on elämänmyönteinen ja pyrin ylläpitämään toivoa myös silloin kun työskentelemme vaikeiden asioiden äärellä.

Työskentelen mielelläni skeematerapeuttisella työotteella, josta minulla on pitkä kokemus. Terapiatyöskentelyn keskeisin väline on keskustelu, tämän lisäksi voimme käyttää apuna erilaisia kokemuksellisia menetelmiä, kuten mielikuvaharjoituksia tai tuolityöskentelyä. Erilaisten menetelmien käytöstä keskustelemme aina etukäteen ja niiden käyttäminen osana terapiatyöskentelyä on vapaaehtoista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personality disorders Personal growth and development
My professional background and knowledge

Valmistun kognitiiviseksi psykoterapeutiksi joulukuussa 2024. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus mielenterveystyöstä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa.

Client group

Työskentelen aikuisten asiakkaiden kanssa.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.