Home Page / Find Your Therapist / Silja Salmi

Silja Salmi

Psychotherapist, Psychologist, Solution-oriented
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Otan asiakkaita vastaan Kompin Töölön toimipisteessä sekä Katajanokalla. Olen psykologi ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Psykoterapiassa työni keskiössä on asiakkaan ainutlaatuinen kohtaaminen ja avoin ilmapiiri, joka mahdollistaa tavoitteellisen työskentelyn.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina minulle on tärkeintä luottamuksellinen ja avoin yhteistyösuhde, joka on kaiken työskentelyn perusta. Olen terapeuttisessa vuorovaikutuksessa aito oma itseni, ja samaan aikaan turvallisia rajoja kunnioittava. Psykologina arvostan tutkittua tietoa., johon työni pohjaa.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, ja valitsen työskentelyotteen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olen asiakkaan tarpeen mukaan itse aktiivinen tai enemmän tarkkailijana. Asiakkailta saadun palautteen perusteella vahvuuksiani terapeuttina ovat todella hyväksyvä ilmapiiri, joka mahdollistaa vaikeista asioista keskustelun, myötätunto ja asiakkaan kanssa yhdessä ilon etsiminen, vaikeassakin kohdissa. Koen psykoterapeuttisen työn todella antoisana ja luovana prosessina, johon suhtaudun suurella sydämellä ja laitan koko osaamiseni peliin.

About my therapy sessions

Psykoterapiassani tärkein työmuoto on keskustelu. Asetun mahdollisimman tasa-arvoiseen yhteistyösuhteeseen asiakkaan kanssa. Asiakas tuo istunnolle teeman, jota lähdemme yhdessä tarkastelemaan eri näkökulmista. Istunnoillani puhutaan paljon, itketään usein ja nauretaankin paljon. Osoitan asiakkaalle aitoa myötätuntoa, joka auttaa asiakkaita suhtautumaan myös itseen hivenen myötätuntoisemmin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen opiskellut myös theraplay-terapeutiksi. Tämän terapiamuodon tarkoituksena on vahvistaa vanhemman ja lapsen turvallista kiintymyssuhdetta.
Olen opiskellut ja perehtynyt myös mentalisaatiopohjaiseen psykoterapeuttiseen työskentelyyn.

Terapiatyön rinnalla tuotan ja käsikirjoitan videoita ja elokuvia (www.opetuselokuvat) sekä koulutan vuorovaikutuksen kysymyksissä, improvisaatiossa ja esiintymisessä.

Client group

Minulla on kokemusta laajasti ahdistuneisuuden, masennuksen, jännittämisen ja uupumuksen hoidossa. Olen on perehtynyt myös vanhemmuuden ja parisuhteen kysymyksiin. Tarjoan myös mielellään tukea eri elämänvaiheiden herättämissä kysymyksissä ja pohdinnoissa. Työotteeni on asiakaslähtöinen, aito ja ammatillinen.

HUOMIO:

Lyhyet hoidot (max 20 kertaa) sekä kriisi- neuvonta ja ohjauskäynnit ovat ensisijaisia.
Myös perhe- ja parikäynnit.
EN ALOITA KELA-PSYKOTERAPIOITA!

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Tuki tai kriisikäynti (45 min) 95 €,
Tuki tai kriisikäynti (90 min) 175 €, Psykoterapia (45 min) 95€, Psykoterapia (90 min) 175 €
Tutustumiskäynti psykoterapiaan (45 min) 95 €,