Home Page / Find Your Therapist / Seppo Ahtola
Educating psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Helsinki, Kruununhaka
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Kaikkien ikäryhmien parissa psykoterapeuttina toiminut, mutta erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskennellyt kokenut psykoterapeutti-psykologi. Vastaanottoni on hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa. Tarjoan sekä ryhmäpsykoterapiaa että yksilöpsykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen saanut yksilö,- ryhmä- ja perheterapiakoulutuksen ja näissä hoitomuodoissa Kela-pätevyyden.Työssäni hyödynnän eri psykoterapiasuuntausten parhaita puolia, vaikka taustani painottuu psykodynaamiseen ja systeemiseen ajatteluun. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä.Minua pidetään myötätuntoisena, rauhallisena ja sitoutuvana psykoterapeuttina, jonka työskentelyote ei ole korostuneen passiivinen.

About my therapy sessions

Tapaamiset perustuvat vuorovaikutukseen, joka tapahtuu yleensä keskustelemalla. Tavoitteeni on antaa asiakkaalleni mahdollisuus liittää oma koulutuksistani ja työkokemuksestani saamani tieto ja vuorovaikutustaidot täydentämään asiakkaan kuvaa itsestään ja siten helpottaa häntä tulkitsemaan paremmin itseään.

Tällä tavoin, oman tilannetulkintani kautta, pyrin asiakkaan kanssa yhdessä tekemään näkyviksi niitä esteitä, jotka tähän asti ovat estäneet asiakasta itse ratkaisemaan ongelmaansa.
Pyrin myös tukemaan asiakkaan itsetuntoa avaamalla hänelle aidon ja rehellisen näkymän niihin vahvuuksiin, joita hän ei mahdollisesti ole vielä tunnistanut omikseen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Psykoterapiatyötä olen tehnyt koko urani ajan, jonka lisäksi olen toiminut perhe-ja nuorisoneuvolan johtajana yli 20 vuoden ajan.
Ryhmäpsykoterapiassa minulla on kouluttajan pätevyys. Yksilöpsykoterapiakoulutus Therapeia.

Client group

Olin aiemmin psykoterapeuttina Vantaan kaupungin nuorten keskus Nupissa, joten nuoret ja nuoret aikuiset ovat asiakasryhmiä, joista minulle on eniten kertynyt kokemusta.

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Opiskelijoilla ja koululaisilla mahdolisuus saada alennusta käyntihintaan.