Home Page / Find Your Therapist / Senja Köppä

Senja Köppä

Psychotherapist, Master of Arts (Education), Solution-oriented
Turku,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen Valviran ja Kelan hyväksymä omaa vastaanottoa pitävä psykoterapeutti (ET). Terapiani on luottamuksellista ja turvallista. Terapiasuuntaukseni on ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen. Tarjoan myös työnohjausta. Etäterapia ja -työnohjaus on mahdollista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina kuunteleva, asiakasta arvostava ja hyödynnän asiakkaan vahvuuksia terapiassa. Asiakkaan voimavarojen ja työskentelytahdin huomioiminen on minulle tärkeää. Terapiassa saa turvallisessa ilmapiirissä ottaa esille itselle tärkeitä asioita. Aika ja tila on juuri sinua varten. Työskentelytapani on tutkiva ja vaikeatkin asiat voi kohdata tarkastelemalla niitä yhdessä terapeutin kanssa etäämpää.

About my therapy sessions

Terapiassa asiakas tuo yhteiseen keskusteluun asiat, joihin hän haluaa muutosta elämässään. Erilaisten harjoitteiden avulla asiakas saa konkreettisia keinoja tutkia omia ajatuksiaan, tunteitaan ja toimintatapojaan myös terapiatapaamisten välissä. Terapeuttina tehtäväni on kysyä oikeita kysymyksiä, kannustaa ja tutkia yhdessä asiakkaalle mahdollisia askeleita kohti toivottua muutosta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani kasvatustieteen maisteri, erityispedagogi ja työnohjaaja.

Client group

Työskentelen aikuisten 18-67 vuotiaiden kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details