Home Page / Find Your Therapist / Seija Iso-Ilomäki

Seija Iso-Ilomäki

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Kuopio, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen sairaanhoitaja ja terveystieteiden kandidaatti. Valmistuin ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi vuonna 2010 ja sen jälkeen olen vielä opiskellut neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Asiakkainani on nuoria, aikuisia sekä pariskuntia hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Kela-asiakkuudet täynnä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina lähden tutkimaan asiakkaan tilannetta yhdessä hänen kanssaan. Työskentely etenee asiakkaan omien tavoitteiden mukaisesti. Olen aktiivinen, haastan asiakasta työskentelyyn mukaan. Tykkään piirtää, lukea, etsiä uusia luovia tapoja. Toivon palautetta, että löydämme yhteisen tavan työskennellä asiakkaan eduksi.
Omassa elämässä ovat vahvuuksina oma perhe, lemmikit, joita tällä hetkellä ovat koira, kissat ja kanat. Työssäni minua auttaa lukeminen, ajan ilmiöiden seuraaminen.

About my therapy sessions

Lähtökohtana on asiakkaan omat toiveet ja tavoitteet, joita kartoitamme ensimmäisillä kerroilla. Menetelminä käytän keskustelua, tehtäviä, piirtämistä. Tapaamiset voivat olla toimistolla tai asiakkaan valitsemassa ympäristössä. Voimme mennä ulos ja tavata liikunnan tai muun toiminnan merkeissä. Tarvittaessa joillekin käynneille voidaan kutsua mukaan läheisiä. Etätapaamiset ovat myös mahdollisia.
Teen tämän työn ohelle myös päihdetyötä yhteistyökumppanini yrityksessä, josta tarvittaessa saan tarvittaessa työparia eri tilanteisiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Personality disorders Neuropsychiatric patients Multiculturalism / immigrants Child welfare Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen työskennelyt ensimämäiset kahdeksan vuotta syöpää sairastavien potilaiden osastolla. Sen jälkeen olen tehnyt mielenterveys- ja päihdetyötä eri yksiköissä. Olen opiskellut peruskoulutusten lisäksi perhetyötä, rentoutumiseen ja mielenrahoittamiseen liittyviä keinoja. Olen myös koulutettu työnohjaaja ja suorittanut kansainvälisen kehitysmaasairaanhoitajatutkinnon. Aikaisemmissa työtehtävissäni ole toiminut kouluttajana ja tällä hetkellä koulutan Hemmalaiset yo: ssä. Olen ollut käynnistämässä Kuopion seudulla kokemusasiantuntijakoulutusta ja kuulun koulutuksen ohjaustyöryhmään.

Client group

Työskentelen nuorten, aikuisten ja perheiden kanssa. Asiakkailla on ollut hyvin erilaisia taustoja ja elämäntilanteita, taustalla voi olla haastava lapsuus, maahanmuuttoa ja niihin liittyvät traumat. Kelan tukemana tarjoan yksilöterapiaa nuorille ja aikuisille.

First session price

40.00

Regular session price

90.00

Pricing details