Home Page / Find Your Therapist / Satu Toukomaa

Satu Toukomaa

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan Kelan yksilöpsykoterapiaa erilaisissa mielen ongelmissa ja elämän haasteissa toivotun muutoksen tueksi. Käytän työssäni myös kognitiivisen lyhytterapian menetelmiä. Terapia perustuu luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen, jossa autan sinua kohti mielekkäämpää elämää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kognitiivinen lyhytterapeutti. Terapia perustuu luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen, jossa autan sinua saamaan uutta näkökulmaa tilanteeseesi ja suuntaa kohti mielekkäämpää elämää. Myönteinen, salliva ja kunnioittava asenne on työssäni keskeistä. Tärkeää on tulla kuulluksi ja työkentelen aktiivisesti myös itse kysellen. Terapian tavoitteena lisätä itseymmärrystäsi ja löytää uusia näkökulmia ja muutoksia itsellesi haitalliseen ajatteluun sekä löytää sinulle paremmin sopivia tapoja toimia.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työssäni käytän tavoitteellista ja muutokseen pyrkivää ratkaisukeskeistä ja kognitiivista työotetta. Itsetuntemuksen lisääminen auttaa ymmärtämään itseä ja omaa reagointia. Terapiassa tutkimme erilaisien elämäntapahtumien vaikutusta ajatteluusi ja tuntemuksiisi sekä mahdollisten tunnelukkojen syntymiseen. Puramme haitallisia ajatuskehiä usein piirtämällä niitä fläppitaululle ja pohdimme tilalle miellekkäämpiä tapoja toimia ja ajatella. Tulevaisuuden parempaa suuntaa auttaa oman arvomaailman selventäminen ja myötätuntoisen asenteen opetteleminen itseä kohtaan.

Ongelmat muutetaan tavoitteiksi ja muutoksen apuna käytämme voimavarojasi. Halutessasi voit saada kotitehtäviä tukemaan terapian edistymistä.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Subtance abuse/addiction Depression/Anxiety
First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.