Home Page / Find Your Therapist / Satu Hirvelä

Satu Hirvelä

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Etu-Töölö
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Sinulle itsellesi tai lapsellesi voi tulla eteen haastavia vaiheita, jolloin kaipaat ammattilaisen apua. Kuljen rinnallasi myötätuntoisesti kuunnellen, mutta lempeästi eteenpäin työntäen. Otan asiakkaikseni sekä lyhyttä keskusteluhoitoa tarvisevia että pidempään psykoterapiaan koulutusasiakkaaksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Olen työskennellyt perheiden ja yksilöiden parissa. Vastaanotollani voit turvallisesti pohtia vaikeita asioita ja voimme yhdessä löytää tien ratkaisuihin voimavarojesi mukaisesti. Terapeuttina olen myötätuntoinen, kannustava, voimaannuttava ja aktiivinen. Työotteeni on integratiivinen: räätälöin hoidon sinun tarpeittesi mukaan. Käytän työssäni kehollisia- ja mielikuvaharjoituksia, mentalisaatiota ja kognitiivisen käyttäytymisterapian työkalupakkia sekä asiakkaan toiveesta hypnoosia. Olen aloittanut vuoden 2020 alussa kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopinnot, mutta olen käyttänyt näitä menetelmiä jo aiemmin työssäni.

About my therapy sessions

Voit tulla vastaanotolleni kertaluonteisesti keskustelemaan tilanteestasi tai voimme työskennellä lyhytterapeuttisesti sinua huolettavan teeman parissa. Lyhytterapeuttinen jakso kestää tyypillisesti 5-10 kertaa.
Ensimmäisellä kerralla kartoitetaan tilannettasi ja mietitään hoidon tavoitteita sekä sitä, millaisilla keinoilla tavoitteita kohti lähdemme etenemään. Joskus sinulle voi riittää yksi tapaaminen, sinun ei tarvitse tietää sitä etukäteen. Koulutuspsykoterapia kestää keskimäärin 20 kertaa ja hoito suunnitellaan oireen mukaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen tehnyt töitä perheiden, lasten, nuorten ja aikuisten parissa perheneuvolassa ja koulupsykologina. Tyypillisiä pulmia, joita olen hoitanut, ovat: pelot, ahdistus, masennus, paniikkihäiriö, valikoiva puhumattomuus, tuhriminen, impulsiivisuus, tunteiden säätelyn ongelmat, tarkkaavuuden ja keskittymisen ongelmat. Olen antanut tukea vanhemmille ja auttanut vuorovaikutuksen ongelmissa. Minulla on kokemusta myös uupumuksen ja stressiin liittyvän oireilun, kuten unettomuuden ja ahdistuksen, hoitamisesta. Näissä apuna voidaan käyttää myös mindfulnessia ja hypnoosia.

First session price

0.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Psykologin keskusteluhoito, hypnoterapia ja lyhytterapia 85e
Koulutuspsykoterapia 60e