Home Page / Find Your Therapist / Satu Hintzell

Satu Hintzell

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Couple therapy
Savonlinna, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Mukava, että löysit minut. Tervetuloa vastaanotolleni! Otan etänä vastaan itsemaksavia yksilö, pari ja- perhepsykoterapia-asiakkaita. KELA: n tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa tarjoan vanhemmille, pareille ja perheille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Olen psykoterapeuttina läsnäoleva, rauhallinen ja aktiivinen. Tarvittaessa jämäkkä ja haasteisiin tarttuva. Työskentelyäni ohjaa halu kohdata ja ymmärtää asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Olen työskennellyt julkisella ja yksityisellä sosiaali- ja terveysalan eri sektoreilla yli 30 vuotta. Työkokemusta minulla on aikuisten, lasten, nuorten, sekä parien ja perheiden kanssa tehtävästä akuutista, korjaavasta ja kuntouttavasta työstä.

Ydinosaamisaluettani ovat vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin haasteet ihmissuhteissa, kriisitilanteet pari- ja perhesuhteissa sekä vanhemmuudessa. Olen kiinnostunut yksilöiden psyykkisestä hyvinvoinnista, tarinoista ja elämänhistoriasta, siis siitä mitä sinulle tai teille on tapahtunut?

Valmistuminen 12/23

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Psykoterapiassa pidän tärkeänä yksilöllisen turvallisen yhteistyösuhteen luomista. Tutkiminen ja yhteisen ymmärryksen luominen tilanteestasi on olennainen osa aloitusvaihetta. Psykoterapian yhteinen tavoitteiden asettelu, sekä arvionti psykoterapiaprosessin aikana lisää psykoterapian vaikuttavauutta ja psyykkisen hyvinvoinnin ylläpitämistä psykoterapian jälkeen. Terapeuttina vahvuuteni on asettua vuorovaikutukseen niin, että tulet kuulluksi ja nähdyksi.

Riittää että tulet paikalle!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development
Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa (yksilö)
Parit ja perheet
Kiinnostukseni kohteena on psyykkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, kiintymyssuhteet, vuorovaikutus, kommmunikointi ja elämänkriisitilanteet.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Paripsykoterapia 170 €/90 min, perheterapia 220€/90 min.
Opiskelijana etävastaanotto näillä pätevyyksillä ja työhistorialla itse makasaville 95 €/45 min

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.