Home Page / Find Your Therapist / Satu Hartman

Satu Hartman

Psychotherapist, Public health nurse, Solution-oriented
Helsinki, Itä-Helsinki
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Onko elämässäsi meneillään hankala tilanne ? Sairaus, kriisi ja menetys voivat mietityttää, ahdistaa ja valvottaa. Olen apunasi kun haluat ymmärtää tapaasi toimia ja tuntea sekä muutoksessa uuteen ja parempaan elämään. Valviran hyväksymä ja Kela-pätevyys. Voin ottaa uusia Kela-asiakkaita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työotettani kuvaisin aktiiviseksi ja kysymyksiä tekeväksi. Annan kuitenkin tilaa asiakkaalle ja hiljaisuudelle. Koen olevani myötätuntoinen ja rauhallinen. En kavahda vaikeita tai hankaliakaan asioita. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija, jota arvostan ja kunnioitan. Turvallisen ilmapiirin ja luottamuksellisuuden tunteen välittyminen on koko terapian perusta.

About my therapy sessions

Työskentelytapani on voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Käytän myös EMDR-traumaterapia menetelmää sekä kognitiivista, IPT ja DKT- työskentelyä.
Terapian tavoitteen määrittelee asiakas. Tutkimme ja pohdimme yhdessä asiakkaan nykytilannetta ja minkälaista muutosta asiakas haluaa. Suunta on kohti parempaa elämää ja toivottua tulevaisuutta, menneisyyttä unohtamatta. Muutos on aina mahdollista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Phobia/fear Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani Terveydenhoitaja, mutta suurimman osan työajastani olen työskennellyt psykoterapeuttina sekä Depressiohoitajana terveysasemalla. Olen käynyt EMDR (traumaterapia) ja lyhyt muotoisen IPT-koulutuksen.

First session price

60.00

Regular session price

70.00

Pricing details