Home Page / Find Your Therapist / Satu-Merita Helina Vuorinen

Satu-Merita Helina Vuorinen

Psychotherapist, Nurse, Psychoanalytic
Pori,
Turku,
POMARKKU,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments Daytime appointments
Kuunteleva, empaattisella otteella toimiva ammattilainen. Olen nyt tammikuussa-24 valmistunut psykoanalyyttiseksi psykoterapeutiksi Olen myös parisuhde ja seksuaaliterapeutti. Olen työskennellyt vuosia sh:na Mielenterveys-ja päihdepalvelukeskuksessa. Olen auttanut ihmisiä monissa elämän karikossa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Olen luonteeltani rauhallinen ja tämä luo terapiahetkelle rauhoittava vaikutuksen. Annan asiakkailleni tilaa kertoa tilanteestaan. Toimin erittäin ihmisläheisesti ja luottamuksellisesti arvostaen aina jokaisen asiakkaani lähtötilannetta. Terapiassa työstetään aina asiakkaan kulloista ongelmaa. Olen positiivinen ja salliva. Olen toiminnoissani aina puolueeton ja jokaista ihmistä kunnioittava.

About my therapy sessions

Asiakas kertoo tulosyynsä ja taustaansa, jonka jälkeen mietimme yhdessä asiakkaan tavoitteita ja miten asiakkaan ongelmaa aletaan yhdessä työstämään. Teen aina tarkentavia kysymyksiä ja asiakas saa myös esittää kysymyksiä. Terapiavastaanotto perustuu aina asiakkaan kulloiseen tarpeeseen. Näin pyrimme yhdessä saamaan parhaimman tuloksen aikaan vastaanottokäynneillä. Tarvittaessa terapiavastaanotolla annan myös esim. pariskunnille tehtäviä, joiden tarkoituksena on löytää ja huomata kumppani.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Sexual problems Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness Eating disorders
Areas of Specialization
Bipolar disorder Pain related difficulties Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Psychotic disorders Seriously traumatized patients and dissociative disorders Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Olen toiminut sairaanhoitajana jo pidempään ja haluan aina hoitaa asiakastani kokonaisvaltaisesti. Kuunteleminen on erittäin tärkeä ominaisuus, jonka olen vuosien saatossa oppinut asiakastyössä. Erityisen lähellä sydäntäni on pariterapia, jota toteutan tunnekeskeisellä tyylillä. Olen opiskellut myös seksuaaliterapeutiksi, koska seksuaalisuus kuuluu tärkeänä osana parisuhdetta.

Client group

Työskentelen aikuisten monenlaisten ongelmien parissa. Otan vastaan masentuneita, ahdistuneita ja paniikkihäiriöisiä. Yhdessä voimme työskennellä taustalla olevan syyn löytämiseksi. Myös uniongelmaiset ovat tervetulleita vastaanotolle, koska uni vaikuttaa ratkaisevasti ihmisen hyvinvointiin. Osaan kohdata kanssasi elämän monenlaisia käännekohtia ja kriisejä. Tiedän, ettei elämä ole aina helppoa. Voit tulla vastaanotolleni myös yhdessä kumppanisi kanssa parisuhdeongelmissa.

Additional information

Otan vastaan etupäässä etänä, mutta myös lähitapaamisiin on mahdollisuus.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Tarjoan yksilöterapiaa (psykoterapia, parisuhde- ja seksuaaliterapia) ja pariskunnille pariterapiaa.
Otan uusia psykoterapia potilaita 03/24 alkaen. Palveluun on mahdollisuus saada kelan korvattavuuden.