Home Page / Find Your Therapist / Särkiniemi Kaija

Särkiniemi Kaija

Psychotherapist, Psychologist, Couple therapy
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Olen psykologi ja kela- pätevä pari - ja perhepsykoterapeutti. Uskon ihmisten omiin voimavaroihin. Mottoni on Astrid Lindgreniltä lainattu: "Kaikenikäiset ihmiset pohtivat elämän suuria kysymyksiä: elämää, kuolemaa, hyvää ja pahaa, pelkoa, rohkeutta ja rakkautta. "
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina olen pohdiskeleva, kuunteleva ja toisaalta aktiivisesti reflektoiva. Olen kiinnostunut koko elämäntarinastasi ja erityisesti siitä, millaisia merkityksiä annat sille juuri nyt. Minusta terapiasuhde on dialogia, jossa myös molemminpuolisella palautteen annolla on iso merkitys. Uskon suhteiden merkityksellisyyteen ja kantovoimaan elämässä ja mieli ja keho ovat minulle kokonaisuus, jonka molempien viestejä on hyvä kuunnella.

About my therapy sessions

Tutustutaan tarinaasi keskustellen. Määrittelet itse toiveesi ja tavoitteesi työkentelyn suhteen. Etsitään yhdessä toimivampia tapoja olla ajatusten, tunteiden ja kehollisten kokemusten kanssa. Opetan sinua ymmärtämään omaa kehon ja mielen yhteistä tunteidensäätelyjärjestelmää. Voidaan tehdä konkreettisia, vakauttavia harjoituksia tai saat kotitehtäviä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja paripsykoterapeutti sekä traumojen ja kriisien vakauttavaan hoitoon erikoistunut perheterapeutti. Minulla on yli 20 vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Teen myös kuntoutuspsykoterapioihin liittyvää vanhempainohjausta.

First session price

94.00

Regular session price

94.00

Pricing details

Yksilö 45 min 94 €
Yksilö 60 min 119 €
Pari 90 min 159 €
Käyntihinnat noudattavat Väestöliiton terapiapalveluiden hinnastoa.