Home Page / Find Your Therapist / Sari Balıkçı

Sari Balıkçı

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Jyväskylä, Jyväskylä
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen koulutukseltani Sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja sekä Ratkaisukeskeinen Psykoterapeutti. Tarjoan psykoterapia palveluita Jyväskylässä. Mahdollisuus myös kotikäynteihin. Etäterapia mahdollisuus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen mutta myös tilaa antava. Kuuntelen asiakasta ja olen myötätuntoinen. Pyrin vahvistamaan asiakkaan omia vahvuuksia ja löytämään yhdessä hänen kanssaan voimavaroja. Olen terapeuttina rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Etenen terapiassa asiakkaan toiveiden ja sen hetkistä tilannetta kunnioittaen. Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa löytämään hänen elämäntilanteeseen sopivia ratkaisuja.

About my therapy sessions

Kun asiakas tulee vastaanotolle, kysyn aluksi mistä asiakas haluaa, että tänään keskustellaan. Puheenaiheet tulevat asiakkaan omista tarpeista ja niistä keskustellaan. Käytössäni on fläppi taulu, jota käytän työssäni aika paljon. Kirjoittamisen avulla asiat helpommin konkretisoituu. Terapian päätteeksi käydään asiakkaan kanssa läpi mistä ollaan tänään keskusteltu ja mikäli annan asiakkaalle kotitehtävän, käydään sitä vielä yhdessä läpi. Annan asiakkaille kotitehtäviä,jotka voivat olla esim. kiitollisuus päiväkirjan kirjoittaminen, päivittäisten onnistumisten kirjaaminen jne.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Self-destructive thoughts Bipolar disorder Hurting yourself
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Neuropsychiatric patients Child welfare People with intellectual disabilities Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani neuropsykiatrinen valmentaja ja pystyn työskentelemään neuronkirjon lasten ja nuorten sekä aikuisten kanssa. Minulla on 14-vuoden työkokemus ja vahvaa ammatillista osaamista lastensuojelu sekä ADHD,asperger lasten ja nuorten parissa tehdystä työstä. Lisäksi olen kehitysvammaistenohjaaja ja minulla on pitkä työkokemus lasten, nuorten ja aikuisten kehitysvammaisten parissa tehdystä työstä.
Muksuoppia- vanhemmille koulutuksen ansiosta pystyn kouluttamaan vanhempia muksuopin lumoihin.

First session price

60.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Lasten ja nuorten alle 18-vuotiaiden terapia maksusitoumuksella.