Home Page / Find Your Therapist / Sari Luoma Ylönen

Sari Luoma Ylönen

Psychotherapist, Other, Solution-oriented
Videovastaanotto,
13100 Hämeenlinna, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti yksilö- ja parityöskentelyssä. Olen apunasi kun haluat ymmärtää elämääsi, tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Varauksen yhteydessä ilmoita onko lähi vai videotap.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Visual art therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Olen psykoterapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Asiakkaat ovat kertoneet saavansa uusia näkökulmia ja oivalluksia tilanteeseensa.
Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä.
Viitekehykseni on ratkaisukeskeinen ja psykodynaaminen. Työssäni hyödynnän 12 vuoden psykoterapiakoulutuksia sekä monipuolista alaan liittyvää muuta koulutusta. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi.
Teen live tapaamisten lisäksi myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni, asiakkaiden sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Mainitse varauksen yhteydessä videoaika, jos haluat tapaamisen siten.
KELA KORVAUS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN SEKÄ KUVATAIDETERAPIAAN.

About my therapy sessions

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi.
Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen.
Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan.
Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharj. , kehollisia harjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidetta, terapeuttista kirjoittamista sekä mielikuvaharj.
Jos tulette pariterapiaan, niin varaa aika 1,5h. Kalenterissa on 45min. aikoja, joten varaa kaksi perättäistä aikaa (196€ 1,5h ). Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö, niin olen yhteydessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Koulutus: Sosionomi, Ratkaisukeskeinen psykoterapian maisteri (Bristol), ET Paripsykoterapeutti, ET Perhepsykoterapeutti, Ratkaisukeskeinen yksilöterapeutti, Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi, Kasvatustieteen perusopinnot (Hki yliopisto), NLP- Master, Rentoutusohjaaja, MB life coach, Mental management, HOT- terapia opintoja.

Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa.

Kysy lisää jos olet kiinnostunut työnohjauksesta, valmennuksesta, koulutuksesta. tai luennosta.

Kela korvaus (+ Valvira) : Paripsykoterapia, Perhepsykoterapia ja Vanhempainohjaus. Kuvataideterapia (Kela).

Client group

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia (Kelan korvaus)

Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian perusajatukset ovat samat kuin ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa.
Sanonta ”kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa” on kuvataideterapian ytimessä. Luovan toiminnan kautta asiakas pystyy tuomaan esille tietoisia ja tiedostamattomia asioita itsestään. Kuviin ulkoistettuna asioita on helpompi tarkastella sekä sanoittaa. Kuvien tarkastelun avulla on mahdollista löytää uusia näkökulmia omaan tilanteeseen. Ne tuovat esiin usein yllättäviä ratkaisuja, joita tietoinen mieli ei ole osannut muodostaa.
Luovan prosessin lisäksi asiakkaan kanssa keskustellaan esille tulevista asioista.
Hyödynnän työskentelyssä opiskelemiani muitakin psykoterapian viitekehyksiä mm. psykodynaamista viitekehystä.
Terapiatyöskentelyssä kulkee mukana mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.
Kuvataideterapia ei vaadi kuvailmaisun erityistaitoja. Riittävää on, että sivellin pysyy kädessä ja on halua käyttää sitä työskentelyssä.

Additional information

HUOM!
Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla (sari@hyvahyva.fi) tai tekstiviestillä. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen.

Pidätämme oikeuden laskuttaa täyden hinnan peruuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.


Olen Kelan palveluntuottaja paripsykoterapiassa, perhepsykoterapiassa sekä kuvataideterapiassa (jos olet kiinnostunut näistä niin autan sinua Kelan prosessissa eteenpäin).

First session price

98.00

Regular session price

98.00

Pricing details

Psykoterapia


Yksilö 45 min. 98€
60 min. 130€ 90 min. 196€
Kuvataideterapia 45 min. 98€
60 min. 130€

Pariterapia 90 min. 196€
Perheterapia 90 min. 196€

Työnohjaus/ Valmennus
Yksilö 60 min. 130€ +alv
90min. 196€ + alv

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus/ luento, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Hämeenlinnassa.