Home Page / Find Your Therapist / Sari Pettersson

Sari Pettersson

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Helsinki, Keskusta
Tampere, Keskusta
Hyvinkää, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Olen helposti lähestyttävä, kokenut psykoterapeutti. Olen apunasi kun haluat ymmärtää elämääsi, tapaasi toimia, reagoida ja tuntea. Tapaamiset auttavat sinua löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja elämääsi. Kela korvaus pari- ja perheterapiaan. Ti vastaanotto Hki Väestöliitto ks. lisät. alempaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina saanut hyvää palautetta läsnäolosta, aktiivisuudesta sekä empaattisesta ja positiivisesta vuorovaikutuksesta. Minulla on vahva kokemus yksilöiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä. Viitekehykseni on intgratiivinen, ratkaisukeskeinen ja käytän paljon myös kognitiivisia menetelmiä työssäni. Kanssani työskennellessä saat eri näkulmia pohdittavaksi ja ne ovat uusia polkuja muutoksen tielle. Sinä olet elämäsi asiantuntija ja minä ammattitaidollani ja kokemuksellani autan sinua löytämään ratkaisut sisältäsi. Pidän ammattitaitoani yllä opiskelemalla uusia asioita psykoterapiasta ja hyvinvoinnista tuodakseni ne siten sinun hyödyksi.
Teen myös videon kautta psykoterapiaa, joka on osoittautunut oman kokemukseni sekä tutkimusten mukaan hyväksi ja toimivaksi työvälineeksi. Jos tapaamiseen on hankala tulla tai mieluiten olet tapaamisessa omalla sohvallasi niin tartu rohkeasti video mahdollisuuteen. (KELA-PÄTEVYYS PARI- JA PERHEPSYKOTERAPIAAN).

About my therapy sessions

Tapaamiseen voit tulla omana itsenäsi, se riittää. Jos tulo jännittää, huomaat sen hyvin pian turhaksi. Mkään asia ei ole liian pieni tai turha jos se vaivaa mieltäsi. Ota rohkeasti yhteyttä, usein asian ääneen puhuminen tuo jo ison helpotuksen.
Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja asetetaan yhdessä työskentelylle tavoitteet. Joskus voi riittää yksi tai muutama käynti mutta myös pidempi prosessi on joskus tarpeellinen. Tavoitteita ja työskentelyn pituutta arvioidaan aina kanssasi yhdessä ja työskentelyn aikana niitä myös tarkennetaan. Dialogin lisäksi voimme tehdä konkreettisia harjoituksia mm. NLP-harjoituksia, rentoutusharjoituksia, mindfulness- harjoituksia, kuvataidepsykoterapiaa, terapeuttista kirjoittamista, mielikuvaharjoituksia, kotitehtäviä pohdittavaksi, kirjallisuus + artikkeli suosituksia.

Jos tulette pariterapiaan niin varaa aika 1,5h. Jos ajan kanssa on ongelmaa, jätä yhteydenottopyyntö niin olen sinuun / teihin yhteydessä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness Obsessive-compulsive disorder
My professional background and knowledge

Koulutus: Sosionomi, psykoterapeutti, paripsykoterapeutti, perheterapeutti, ratkaisukeskeinen yksilöpsykoterapeutti (valm.-19), ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja, NLP- master, rentoutusohjaaja, MB life coach, mental management, HOT- terapia opintoja. Psykoterapian lisäksi työkokemukseni kertyy mm. sosiaalialalta, liike-elämästä sekä yrittäjyydestä.

Työnojausta / valmennusta toteutan yksilöiden ja erilaisten työryhmien kanssa sekä koulutan mm. Alfa Partners Academyssa.
Kysy lisää jos olet kiinnostunut valmennuksesta / työnohjauksesta tai koulutuksesta.

Kelan korvaus: Paripsykoterapia, perheterapia sekä vanhempain ohjaus. ( kelan korvaus tulossa ratkaisukeskeiseen yksilöpsykoterapiaan -19).
Psykoterapiakoulutukset ovat Valviran hyväksymiä koulutuksia.

Client group

HUOM!
Vastaanottoni on tiistaisin Helsingissä Väestöliitto Kalevankatu 16.
Voit varata sinne aikaa Väestöliiton nettisivulta, Väestöliiton terapiapalvelut nettiajanvaraus tai soita nro 0922805267. Huomioithan, että hinnoittelu ei ole ihan sama kuin Hyvinkään tai Tampereen toimipisteessä.
Jos laitat minulle minduun kautta sähköpostia ajanvaraukseen liittyen niin kerrothan minne vastaanotolle olet tulossa.

Kelan korvaus on pari-ja perheterapiaan EI yksilöpsykoterpiaan.

Additional information

Mikäli joudut perumaan tai muuttamaan varaamasi ajan, ilmoita peruutuksesta sähköpostilla osoitteeseen sari@hyvahyva.fi tai tekstiviestillä 0405059652. Voit tarvittaessa varata verkosta korvaavan ajan heti peruutusilmoituksen lähetyksen jälkeen. Pidätämme oikeuden laskuttaa peruuttamattomista ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetuista ajoista.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Psykoterapia

Yksilö 60 min. 90€
Pariterapia 90 min. 130€
Perheterapia 90 min. 130€

Valmennus
Yksilö 60 min. 90€ (+ alv 24%)
90min. 120€ (+ alv 24%)

Työnohjaus / koulutus / ryhmien valmennus, pyydä tarjous.
Kilometrikorvaus ( valmennus / työnohjaus / koulutus) verottajan suosituksen mukaan. Voin tulla sinun valitsemaan paikkaan tai tapaamme toimitilassani Hämeenlinnassa tai Hyvinkäällä.