Home Page / Find Your Therapist / Sari Näveri
In education Nurse, Cognitive
Hyvinkää, Keskusta
Etävastaanotto, koko Suomi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi kolmatta vuotta Helsingin yliopistossa Valmistun 12/2024 psykoterapeutiksi. Minulla on pitkä, yli 20 vuoden kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta aikuisten, nuorten ja perheiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Ajattelen, että kaiken terapian ydin on luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde, jossa voimme tutkia yhdessä mieltäsi askarruttavia asioita ja tarkastella ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymismallejasi sekä kokemuksiasi elämästäsi tässä hetkessä ja menneisyydessä. Olen helposti lähestyttävä, hyväksyvä ja myötätuntoinen terapeutti, joka kuuntelee mutta myös lempeästi tarvittaessa haastaa sinua kohti muutosta ja tavoitteitasi. Työotteeni on aktiivinen ja joustava. Voit tulla luokseni juuri sellaisena kuin olet, omana itsenäsi.

About my therapy sessions

Käytän keskustelun lisäksi istunnoillani erilaisia menetelmiä yksilöllisesti sinun tarpeittesi mukaan kuten psykoedukaatio, itsehavainnointi, altistus, reagoinnin ehkäisy, mielikuvaharjoittelu, käyttäytymisen aktivointi, ajatusten uudelleenmuotoilu, ongelmanratkaisu, rentoutus, hengitysharjoitukset, hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmät ja välitehtävät.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20-vuotta psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa sekä osastoilla että avohoidossa . Viimeiset 13-vuotta olen työskennellyt HUS nuorisopsykiatrialla avohoidossa. Olen opiskellut ja kouluttautunut työn ohella mm KKT hoitomenetelmiin masennus-ahdistuneisuus- ja neuropsykiatristen häiriöiden osalta. Minulla on paljon kokemusta perhetyöstä ja vanhemmuuden tukemisesta osana nuoren potilaan hoitoa.

Client group

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset. Minut tavoitat Hyvinkään Mehiläisessä Parantolankadulta tai etänä mistä tahansa päin Suomea.

First session price

90.80

Regular session price

90.80

Pricing details

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Vastaanotto voi tapahtua joko lähitapaamisella tai etätapaamisena toiveesi mukaan.

Voit olla yhteydessä sähköpostitse sari.naveri@mehilainen.fi jos sinulla on kysyttävää ajanvaraukseen tai työskentelyyn liittyen. Tupla-aikoja (2x 45min) voi myös varata.

PERUMISKÄYTÄNNÖT: Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.