Home Page / Find Your Therapist / Sari-Anne Loisa-Lindberg

Sari-Anne Loisa-Lindberg

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Espoo, Tapiola
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen kehopsykoterapiaan suuntautunut psykoterapeutti ja työskennellyt laajalti erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Mielen hyvinvointiin, uupumukseen, elämänhallintaan sekä työelämään ja vanhemmuuteen liittyvät haasteet ovat esimerkkialueita, joissa voit ottaa minuun yhteyttä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina kohtaan kunkin asiakkaani yksilönä yhteisen kielen, ymmärryksen ja prosessin hiljalleen rakentuessa. Tutkimme yhdessä niitä elementtejä ja keinoja, joiden avulla toivottu muutosprosessi saadaan alkuun. Luomme lähestyttävyyttä sekä ymmärrystä kokemuksiisi ja nykytilanteeseesi. Yhteinen työskentely on matka kohti toivetilaa ja asiakkaan hiljalleen vahvistuvaa, itsenäisesti ylläpitämää hyvinvointia. Kukin asiakas on pohjimmiltaan oman itsensä paras asiantuntija, mitä pyrin omalla ammattitaidollani hänessä eri tavoin vahvistamaan ja uudelleenrakentamaan.

Olen psykoterapeuttina turvallinen ja kunnioittava, luova ja hieman filosofinenkin. En näe maailmaa kapeiden lasien läpi, ja koen rikkautenani olevan pitkä työkokemus hyvinkin erilaisten perheiden sekä yksilöiden kanssa työskentelyssä. Inspiroidun moninaisuudesta ja tutkin kiinnostuneena eri ilmiöitä.

About my therapy sessions

Työtapani on tavoitteellista hetkessä olemista, yksilöä kunnioittavaa ja tilaisuuden tullen huumorillakin vahvistettua ihminen ihmiselle -ajatukseen perustuvaa työskentelyä. Psykoterapia on kuuntelemista, keskustelua ja tunnustelua, yhteistä tarkastelua eri asioiden äärellä, eri näkökulmien tutkimista. Tapaamisilla ajatellaan ja koetaan, ollaan turvassa ja välillä epämukavuusalueellakin. Psykofyysinen terapiatyöskentely herättelee suhdetta itseen kokonaisuutena ja näin mielen hyvinvoinnin vahvistuminen saa mahdollisesti laajemman kannattelupinnan. Tilanteen mukaan voimme ottaa luovia menetelmiä työskentelyyn lisäksi.

Vastaanotollani annan lyhyt- ja pitkäkestoista psykoterapiaa sekä työnohjauksellisia keskusteluja ja vanhemmuuden tukitapaamisia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Anger management Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare
First session price

80.00

Regular session price

90.00

Pricing details