Home Page / Find Your Therapist / Sanna Virsu

Sanna Virsu

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
Jyväskylä,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti Vastaanotolleni voi hakeutua lyhyt-tai pitkäkestoiseen yksilöpsykoterapiaan. Hoidan monenlaisia psyykkisiä oireita ja autan kohtaamaan erilaisten elämäntilanteiden tuottamia psyykkisiä haasteita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapiasuuntaukseni on integratiivinen (Kelaoikeudet), johon liittyen yyöskentelytapani keskiössä on terapiasuhteen vuorovaikutus, yhteistyösuhde ja asiakaslähtöinen, hänen yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiva lämmin kohtaaminen. Terapeuttina olen pitkäjänteinen, rauhallinen, hyväksyvä kuuntelija ja mielensisältöjen kanssatutkija. Olen aktiivinen mutta pidän tärkeänä myös sitä, että työskentelyssä jää tilaa asiakkaalle itselleen tutkia ja tuottaa omaa pohdintaa.

About my therapy sessions

Pidän luottamusta ja turvallisuuden tunnetta onnistuneen terapiaprosessin keskeisenä edellytyksenä ja siksi kiinnitän niiden rakentumiseen ja ylläpitämiseen paljon huomiota terapiaprosesseissa. Muilta osin asiakkaan omat ja yhdessä terapeutin kanssa sovitut tavoitteet määrittelevät paljon sitä, mitä psykoterapiatapaamiseen aikana tehdään keskustelun ja mielensisältöjen tutkimisen ohella.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen taustakoulutukseltani psykologi, psykoeterapiasuuntaukseni integratiivinen. Minulla on myös työterveyshuollon psykologin pätevyys. Olen työurani aikana tehnyt monipuolista vastaanottotyötä aikuisten sekä nuorten aikuisten parissa, sekä saanut kokemusta laaja-alaisesti erilaisten psyykkisten häiriöiden terapeuttisesta hoidosta elämäntilannekriiseistä traumaattisiin kokemuksiin.

Erityisenä osaamisalueena minulla on seksuaalisen väkivallan ja -hyväksikäytön traumojen hoitaminen ja siihen liittyen traumafokusoitunut työote. Olen työskennellyt näihin teemoihin erikoistuen kahdeksan vuoden ajan.

Keho-mieli yhteys kiinnostaa minua ja pidän sitä tärkeänä osana psykoterapeuttista työskentelyä. Tähän liittyen olen suorittanut psykofyysisen psykoterapian jatkokoulutuksen.

First session price

98.00

Regular session price

98.00

Pricing details