Home Page / Find Your Therapist / Sanna Lindroos

Sanna Lindroos

Psychotherapist, Psychologist, Couple therapy
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Tarjoan keskustelupainotteista tukea kaikenlaisissa elämäntilanteissa yksilöille, pareille ja perheille. KELAn tukea on tällä hetkellä mahdollista saada vain tarjoamaani paripsykoterapiaan ja perhepsykoterapiaan. Otan asiakkaita yksilöterapiaan koulutuspotilaina edullisempaan hintaan. Kysy lisää!
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen erikoistunut pariterapiaan ja perheterapiaan, joissa lähestymistapa on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Käytössäni ovat mm. Tunnekeskeisen pari- ja perheterapian menetelmät ja Voimauttavan valokuvan menetelmä. Työskentelyn tavoitteet ja tavan suunnittelen aina yhdessä asiakkaan/asiakkaiden kanssa. Sopiva apu voi löytyä yksittäisestä tai muutamasta käyntikerrasta, pidemmästä jaksosta tai vuoden tai useamman vuoden mittaisesta terapiaprosessista.

Parhaillaan opiskelen viimeistä vuotta integratiivisessa nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa. Integratiivisessa psykoterapiassa painotetaan asiakkaan ja terapeutin välisen yhteistyösuhteen merkitystä ja terapian "räätälöimistä" kuhunkin tilanteeseen parhaiten sovelutuvaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Käytän työssäni joustavasti lähestymistapoja kaikista minulle tutuista viitekehyksistä. Teen terapiaa kuten elän muutakin elämääni: aidolla kiinnostuksella ja lämmöllä.

About my therapy sessions

Käymme keskustellen läpi asiakkaan tilannetta ja mietimme tapaamisten tavoitteet yhdessä. Käytän joustavasti keskustelun lisäksi muita menetelmiä, kuten Voimauttavan valokuvan menetelmää, kirjoittamista, kuvakortteja, musiikkia jne. Voimme yhdessä tutkia elämän varrella koettuja asioita, nykyhetkeen liittyviä tuntemuksia ja ajatuksia sekä hahmottelemme tulevaisuuteen liittyviä toiveita. Yleisenä tavoitteena kaikelle terapialle pidän itsen parempaa ymmärtämistä ja psyykkisen hyvinvoinnin kasvua. Terapiatapaamisella saat mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle ja minä terapeuttina autan aktiivisella työskentelyotteella sinua kohti omaa tavoitettasi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja psykoterapeutti. Minulla on 17 vuoden kokemus terapeuttisesta työstä perheiden, pariskuntien ja yksilöiden kanssa sekä julkisella että yksityissektorilla. Olen tottunut työskentelemään monen ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen Valviran hyväksymä, KELA-pätevä psykoterapeutti (pari- ja perheterapia). Parhaillaan opiskelen viimeistä vuotta integratiivisessa nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa Helsingin yliopistossa.

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Autan sekä pienissä että suuremmissa elämän solmukohdissa. Voit tulla yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Tällä hetkellä minulla on tilaa ottaa asiakkaita yksilöpsykoterapiaan koulutuspotilaiksi. Koulutusterapia toteutetaan samoin kuin mikä tahansa yksilöpsykoterapia, mutta matkan varrella terapeutin on mahdollisuus saada tavanomaista enemmän ohjausta koulutuksesta vastaavilta kokeneilta kouluttajilta ja työnohjaajilta.

First session price

80.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Yksilökäynti
45min 80€
60min 95€

Pari- tai perheterapiakäynti 90min
yksi terapeutti tapaamisella 110€
kaksi terapeuttia tapaamisella (työpari) 150€
Pidempään pari- ja perheterapiaan on mahdollista saada KELAn kuntoutustukea. Pari- ja perheterapiakäynnin korvaus on 95,87€.