Home Page / Find Your Therapist / Sanna Lindroos

Sanna Lindroos

Psychotherapist, Psychologist, Couple therapy
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Groups Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Ole yhteydessä, jos kaipaat apua vaikeassa elämäntilanteessa. Tarjoan tukea nuorille, aikuisille, pareille ja perheille. Kelan kuntoutuspsykoterapiaa saatavilla tällä hetkellä vain pari- ja perhepsykoterapiana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen erikoistunut pariterapiaan ja perheterapiaan, joissa lähestymistapa on voimavarakeskeinen ja dialoginen. Käytössäni ovat mm. Tunnekeskeisen pari- ja perheterapian menetelmät ja Voimauttavan valokuvan menetelmä. Työskentelyn tavoitteet ja tavan suunnittelen aina yhdessä asiakkaan/asiakkaiden kanssa. Sopiva apu voi löytyä yksittäisestä tai muutamasta käyntikerrasta, pidemmästä jaksosta tai vuoden tai useamman vuoden mittaisesta terapiaprosessista.

Olen myös integratiivinen nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapeutti. Integratiivisessa psykoterapiassa painotetaan asiakkaan ja terapeutin välisen yhteistyösuhteen merkitystä ja terapian "räätälöimistä" kuhunkin tilanteeseen parhaiten sovelutuvaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Käytän työssäni joustavasti lähestymistapoja kaikista minulle tutuista viitekehyksistä. Teen terapiaa kuten elän muutakin elämääni: aidolla kiinnostuksella ja lämmöllä.

About my therapy sessions

Käymme keskustellen läpi asiakkaan tilannetta ja mietimme tapaamisten tavoitteet yhdessä. Käytän tarvittaessa joustavasti keskustelun lisäksi muita menetelmiä, kuten Voimauttavan valokuvan menetelmää, kirjoittamista, kuvakortteja, musiikkia jne. Voimme yhdessä tutkia elämän varrella koettuja asioita, nykyhetkeen liittyviä tuntemuksia ja ajatuksia sekä hahmottelemme tulevaisuuteen liittyviä toiveita. Yleisenä tavoitteena kaikelle terapialle pidän oman mielen parempaa ymmärtämistä ja psyykkisen hyvinvoinnin kasvua. Terapiatapaamisella saat mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle ja minä terapeuttina autan aktiivisella työskentelyotteella sinua kohti omaa tavoitettasi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja psykoterapeutti. Minulla on 17 vuoden kokemus terapeuttisesta työstä perheiden, pariskuntien ja yksilöiden kanssa sekä julkisella että yksityissektorilla. Voit varata ajan tutustumiskäynnille ja jatkaa sen jälkeen joko lyhyen tai pidemmän jakson kanssani. Olen tottunut työskentelemään monen ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen Valviran hyväksymä, KELA-pätevä psykoterapeutti.

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Autan sekä pienissä että suuremmissa elämän solmukohdissa. Voit tulla yksin, kaksin tai koko perheen kanssa.

TÄLLÄ HETKELLÄ VAPAITA AIKOJA AINOASTAAN PARI- JA PERHETERAPIAAN JA - KONSULTAATIOIHIN!

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Yksilöterapia
45min 90€
60min 95€

Pari- tai perheterapiakäynti 90min
yksi terapeutti tapaamisella 120€
kaksi terapeuttia tapaamisella (työpari) 155€

Yksilöterapiaan, pariterapiaan ja perheterapiaan on mahdollista saada KELAn kuntoutustukea, jos sinulla on hoitavan lääkärin suositus (B-lausunto) kuntoutuspsykoterapiasta.