Home Page / Find Your Therapist / Sanna Lahma

Sanna Lahma

In education Occupational therapist, Cognitive
Seinäjoki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan asiakkailleni lyhyttä ja pitkää kognitiivista yksilöterapiaa koulutuspsykoterapiana. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Minulle terapeuttina tärkeintä on asiakkaan kuuleminen ja yhdessä arkea helpottavien ratkaisujen löytäminen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen vuorovaikutuksessa rauhallinen, myötätuntoinen ja minulle työssäni tärkeää on asiakaslähtöisyys. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija, jota minä terapeuttina pidän oman työni lähtökohtana. Pyrin olemaan aidosti läsnä ja tutkimaan ilmiöitä yhdessä asiakkaan kanssa niin, että työskentely on aina tavoitteellista. Avoimuus ja keskinäinen kunnioitus sekä -luottamus ovat keskeisiä hyvän terapiasuhteen luomisessa. Tehtäväni on auttaa asiakasta näkemään muutoksen mahdollisuus, jolloin asiakas pystyy myös motivoitumaan terapiaan.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiatyössäni käytän monipuolisesti erilaisia kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä. Terapian alussa ongelmien määrittäminen ja tilanteesta kokonaiskuvan saavuttaminen tärkeää, jotta terapialle voidaan yhdessä määrittää konkreettiset tavoitteet. Tässä funktionaalisen analyysin laatiminen on erittäin toimiva apuväline. Lisäksi asiakas saa käyntien välissä "kotitehtäviä", jotka edistävät tavoitteiden saavuttamista mutta samalla vaativat myös sitoutumista prosessiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Anger management Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt mm. Autismisäätiöllä tehden työhönvalmennusta sekä yksilövalmennusta autisminkirjon henkilöiden kanssa. Olen suorittanut 30 op Ratkaisukeskeisen Neuropsykiatrisen valmennuksen- opinnot. Lisäksi yrittäjänä olen usean vuoden ajan työskennellyt sekä aikuisten että lasten kanssa, joilla on neuropsykiatrinen häiriö.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa. Olen kiinnostunut kehittämään osaamistani useallakin eri osa-alueella mutta tällä hetkellä osaamiseni on vahvaa juuri neuropsykiatristen asiakkaiden hoidossa. Koulutuspsykoterapia-asiakkaideni hoidossa keskeisenä ovat myös olleet masennus, ahdistus, sosiaalinen jännittäminen ja pakko-oireet.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.