Home Page / Find Your Therapist / Sanna Knuts

Sanna Knuts

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykologi ja integratiivinen yksilöpsykoterapeutti, työskentelen pääsääntöisesti aikuisten kanssa. Tällä hetkellä en ota asiakkaita Kela-terapiaan, mutta lyhyempään psykoterapiaan voi kysyä paikkaa kevään aikana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin, empaattinen, rauhallinen ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää, että voit kokea olosi turvalliseksi ja että tulet kohdatuksi ja ymmärretyksi. Pyrin kartoittamaan toiveitasi ja tarpeitasi mahdollisimman tarkkaan ja vastaamaan niihin parhaan kykyni mukaan. Integratiivisessa työskentelyotteessa tärkeää on toimiva yhteistyösuhde ja siinä yhteinen, avoin neuvottelu.

About my therapy sessions

Terapiassa tutkimme yhdessä elämääsi ja pyrimme lisäämään itsehavainnointiasi ja ymmärrystäsi liittyen kokemiisi vaikeisiin tunteisiin, ajatuksiin ja toimintamalleihin. Työskentelyotteeni on tutkiva ja siinä painottuu kehityksellinen näkökulma (aikaisempien kokemusten yhteys nykypäivään) sekä "tässä ja nyt"-vuorovaikutuksen tarkastelu. Yhteisen työskentelymme tavoitteena on saada muutosta kokemiisi ongelmiin. Integratiivisessa suuntauksessa hoitoa muokataan asiakkaan tarpeita vastaavaksi, joten mikäli toivot myös konkreettisempia työvälineitä, voimme lisätä niitä tutkivaan työskentelyyn.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Phobia/fear Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Psykologina olen toiminut pitkään erikoissairaanhoidossa sekä tutkimus- että hoitopoliklinikoilla. Minulla on siten laaja ammatillinen kokemus psykiatristen häiriöiden parissa työskentelystä, erityisesti masennus- ja ahdistusoireilusta. Minulla on lisäksi ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, joten ymmärrystä ja osaamista löytyy myös neuropsykiatrisista häiriöistä.

Client group

Työskentelen tällä hetkellä ainoastaan aikuisten (yli 18-vuotiaiden) parissa.

First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details

Hinta vaihtelee palvelun mukaan välillä 95-120