Home Page / Find Your Therapist / Sanna Juurakko

Sanna Juurakko

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Helsinki, Punavuori
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
I'm experienced family and couples psychotherapist. I’m also specialising in cognitive psychotherapy for adults. I do in my private practice individual psychotherapy, couple psychotherapy and family psychotherapy, also in English. I can give Kela supported therapy for families and couples, not for individuals.
I offer in a safe therapeutic environment tools for you to explore, work and cope with your thoughts, emotions, experiences, history and relationships. You are welcome alone, together with your partner or family members!
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas EMDR Supporting attachment Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen vuonna 2008 valmistunut psykoterapeutiksi perheterapeuttisella viitekehyksellä ja työskennellyt siitä saakka täysipäiväisesti psykoterapeuttina. Myöhemmin olen opiskellut lisää ja pätevöitynyt paripsykoterapeutiksi ja EMDR-terapeutiksi. Tällä hetkellä erikoistun aikuisten kognitiiviseen yksilöpsykoterapiaan. Jos olet kiinnostunut kognitiivisesta terapiaprosessista, kysy mahdollisuutta päästä koulutuspotilaaksi. Kelaoikeuteni ovat perhe- ja paripsykoterapiaan, ei yksilöpsykoterapiaan.
Työssäni tärkein lähtökohta on arvostava, sinusta aidosti kiinnostunut ja läsnäoleva kohtaaminen. Olen ajatustesi, kokemustesi ja ongelmallisena elämässäsi kokemasi asioiden lisäksi kiinnostunut lähtökohdistasi, historiastasi, kiintymyssuhteistasi ja kaikesta siitä, mikä on tehnyt sinusta sinut. Olen kiinnostunut myös siitä, mikä sinua elämän hankalissa kohdissa kantaa ja toisaalta miten toivot minun olevan sinulle hyödyksi. Olen aktiivinen keskustelija, läsnäoleva kuuntelija ja rinnallasi kulkija.

About my therapy sessions

Tapaamisissa kanssani tutkitaan, jäsennetään ja työstetään ajatuksiasi, tunteitasi, kokemuksiasi, menneisyyttäsi, ihmissuhteitasi ja näille antamiasi merkityksiä ja niiden vaikutuksia vointiisi tässä hetkessä. Kaikki nämä ovat kohteena myös perhe- ja paripsykoterapiassa, mutta painopisteenä on usein vuorovaikutuksen ja tunneyhteyden katkosten ymmärtäminen ja korjaaminen. Kognitiivisten ja perheterapeuttisten menetelmien lisäksi käytän työskentelyssäni traumaorientoituneita menetelmiä, kuten EMDR- silmänliikehoitoa.

HUOM. Kela pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Adoption & placement Child welfare Multiculturalism / immigrants Neuropsychiatric patients
Client group

Tykkään tehdä psykoterapiaa eri ikäisten ihmisten kanssa ja tästä kertoo myös työkokemuksieni. Olen toiminut sosiaalialan ammattilaisena lähes kaksikymmentä vuotta, joista yli kymmenen vuotta psykoterapeuttina aikuisille, nuorille ja lapsille omalla vastaanotollani, SPRllä, Nuorten Kriisipisteellä ja Perheneuvolassa. Uskon vahvasti, että merkityksellisten ihmisten mukanaolo psykoterapiaprosessissa, joko vastaanotolla tai vähintään meidän läsnäolijoiden mielessä, vahvistaa psykoterapian tuloksellisuutta ja siirtää siinä opittua ja ymmärrettyä tehokkaammin arkesi tueksi.

Perhe-elämään, vanhemmuuteen ja parisuhteeseen liittyvät haasteet ja hankaluudet ovat vahvaa osaamisaluettani. Työskentelen mielelläni läheisen ihmisen menetykseen tai sairastumiseen liittyvien teemojen kanssa. Neuropsykiatriset piirteet, masentunut olo, uupumus, ahdistuneisuus, pelot, itsetuhoiset ajatukset, pakko-oireet ja yleinen tyytymättömyys omaan elämään ovat tyypillisiä syitä hakeutua vastaanotolleni.

First session price

89.00

Regular session price

89.00

Pricing details

Yksilötapaaminen 45 min maksaa 89e, 1 h maksaa 109 e, Pari- ja perheterapia 1,5 h maksaa 140 e. Voit myös kysyä paikkoja koulutuspsykoterapiaan, jolloin hinnoittelu on eri.