Home Page / Find Your Therapist / Sanna Huovinen

Sanna Huovinen

In education Master of Theology, Cognitive analytic
Joensuu,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Elämässä kokemiemme asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Psykoterapia kutsuu uudenlaiseen kykyyn tulla toimeen elämän moninaisuuden kanssa. Valmistun kognitiivis-analyyttiseksi yksilöpsykoterapeutiksi 2022. Tarjoan koulutuksen aikaista psykoterapiaa Joensuussa ja etäyhteydellä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää aito ja empaattinen suhde asiakkaan kanssa. Turvallisessa ilmapiirissä kaikki ajatukset ja tunteet sekä toimintatavat voivat tulla yhteiseen käsittelyyn. Työskentelyotteeni on asiakasta arvostava ja integratiivinen. Vahvuutenani on yksilöllisyyden kunnioitus ja yhdessä tekeminen. Toivo on vahvasti läsnä tapaamisissa.

About my therapy sessions

Terapiatyössä käytän psykoterapeuttisen keskustelun lisäksi joustavasti erilaisia menetelmiä asiakkaan tarpeita ja vahvuuksia mukaillen. Osa asiakkaista pitää oman tilanteen jäsentämisestä piirtämisen tai kirjoittamisen avulla. Toisaalta ahdistunutta tai ylivirittynyttä mieltä voidaan rauhoittaa kehollisin menetelmin ja läsnäoloharjoitteiden avulla. Näiden menetelmien käytöstä psykoterapeuttisen keskustelun tukena sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients People with intellectual disabilities
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen teologian maisteri ja käynyt sairaalateologin erikoistumiskoulutuksen. Työurani olen tehnyt sosiaali- ja terveydenhoidon kentällä. Työssäni olen syventynyt erityisesti erilaisten menetysten, surun ja sairauden nostattamiin kysymyksiin. Myös erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat sekä heidän läheistensä kanssa työskentely on minulle työhistoriani kautta tuttua.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details