Home Page / Find Your Therapist / Sanna-Maaria Rautava

Sanna-Maaria Rautava

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykologi ja psykoterapeutti (olen hakeutumassa Kelan palveluntuottajaksi). Haluan auttaa sinua löytämään tapoja mennä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa ja myös uusia tienviittoja elämääsi. Tervetuloa tutustumaan!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Other
Additional Training

Crisis and traumas Sexual therapeutic knowledge EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää rakentaa kanssasi luottamuksellinen yhteistyösuhde. Huomioin sinun elämäntilanteesi ja elämänhistoriasi kokonaisvaltaisesti. Terapeuttina olen kannustava, ystävällinen ja käytännönläheinen. Tavoitteenani on selkeyttää tilannettasi, vahvistaa voimavarojasi ja auttaa sinua saamaan käyttöösi uusia toimintatapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja arvojasi.

About my therapy sessions

Terapian alussa mietimme yhdessä odotuksiasi ja tavoitteitasi. Teemme alkukartoituksen eli käyttäytymisanalyysin, jonka avulla selvitämme tilanteesi monipuolisesti hoidon suunnittelun tueksi. Terapiassa sovimme yhdessä työskentelytavat ja terapian tavoitteet. Käytän erilaisia kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, kuten arvotyöskentelyä ja ymmärryksen lisäämistä omaa hyvinvointia edistävistä tekijöistä. Käytän myös yhdessä sopien EMDR-terapiaa häiritsevien muistojen työstämiseen ja kokemukseen perustuvia menetelmiä, kuten ohjattuja luontoharjoituksia, valokuvaterapian ja psykofyysisen terapian harjoituksia. Käyttämäni menetelmät ovat mukana vuorovaikutuksessa ja auttavat sinua etenemään kohti tavoitteitasi. Annan yhdessä sopien tapaamisten välille kotitehtäviä, joiden avulla voi harjoitella uusia taitoja.

Issues often worked with
Anger management Challenges in parenting Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Psykologina olen tehnyt työtä erilaisissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja aikuisten kanssa. Työkokemusta minulla on terveyskeskuspsykologin, ammatillisen kuntoutuksen ja opintopsykologin tehtävistä. Minulla on kriisityön, EMDR-terapian, luontoympäristön käyttäminen asiakastyössä ja seksuaalineuvojan koulutus. Olen käynyt myös ravintovalmentajan koulutuksen.

First session price

85.00

Regular session price

93.00

Pricing details

Itse maksaville tai Kelan kuntoutusterapiaa etsiville nyt tutustumiskäyntejä tarjolla.