Home Page / Find Your Therapist / Sanna-Maaria Rautava

Sanna-Maaria Rautava

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Tarjoan psykoterapiaa Kelan terapiaa etsiville ja lyhytpsykoterapiaa. Taustaltani olen psykologi ja käytän monipuolista työkokemusta ja osaamista terapiamatkan aikana. Otan huomioon tilanteesi kokonaisuutena ja pyrimme yhteistyössä löytämään keinoja päästä eteenpäin sinulle tärkeissä asioissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina ja psykologina minulle on tärkeää rakentaa kanssasi luottamuksellinen yhteistyösuhde. Huomioin sinun elämäntilanteesi ja elämänhistoriasi kokonaisvaltaisesti. Olen kannustava, ystävällinen ja käytännönläheinen. Tavoitteenani on selkeyttää tilannettasi, vahvistaa voimavarojasi ja auttaa sinua saamaan käyttöösi uusia toimintatapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi ja arvojasi. Tarjoan myös lyhytpsykoterapiaa, mikä soveltuu esimerkiksi työhyvinvoinnin vahvistamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.

About my therapy sessions

Terapian alussa mietimme yhdessä odotuksiasi ja tavoitteitasi. Selvitämme tilanteesi monipuolisesti ja sovimme työskentelytavat. Käytän erilaisia kognitiivisen käyttäytymisterapian harjoituksia, kuten arvotyöskentelyä ja ymmärryksen lisäämistä omaa hyvinvointia edistävistä tekijöistä. Käytän myös kaikkea osaamistani ja kokemustani hyödyksi terapiassa, kuten kriisityön ja urasuunnittelun osaamistani. Tapaamisilla sovittavat välitehtävät ovat keskeinen osa terapiaa ja tukevat muutostyötä. Kaikki tämä tapahtuu yhteistyössä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness Challenges in parenting Anger management
My professional background and knowledge

Psykologina olen tehnyt työtä erilaisissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja aikuisten kanssa. Olen toiminut terveyskeskuspsykologin, urasuunnittelun, ammatillisen kuntoutuksen ja opintopsykologin tehtävissä. Minulla on myös kriisityön (sisältäen EMDR-terapian) ja ravintovalmentajan koulutus.

First session price

85.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Kelan kuntoutuspsykoterapiassa tutustumiskäynnin hinta on 85 € / 45 min ja vakiokäynnin 95 € / 45 min (v. 2023). Lyhytpsykoterapiassa ja pariterapiassa hinta sovitaan erikseen.