Home Page / Find Your Therapist / Sami Somiska

Sami Somiska

In education Master of Health Science (Nutrition), Integrative
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Opiskelen tällä hetkellä integratiiviseksi psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Olen terapeuttina empaattinen ja kuunteleva. Työskentelytapani on aktiivinen mutta asiakkaalle tilaa antava. Minulle on tärkeää hyväksyä asiakkaan tilanne sellaisena kuin hän tuo sen terapiaan. Psykoterapiassa teen työtä asiakkaan kanssa luottamuksellisessa ja turvallisessa yhteistyösuhteessa, jossa on tärkeää asiakkaan oma kokemus.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Henkilökohtaisia mielenkiinnonkohteitani ovat tunnefokusoitunut terapia (Emotion-Focused Therapy) ja skeematerapia, joita sovella työskentelyssäni.

Itse terapia keskittyy tunteiden, emootioiden, tarkasteluun ja tutkimiseen. Pyrimme yhteistyössä asiakkaan kanssa pääsemään eroon hankalista, vaivaavista ja elämää haittaavista tunnekokemuksista. Vastaavasti vahvistamme tunteita, jotka antavat itseluottamusta ja lisäävät elämän mielekkyyttä. Integratiivisessa terapiassa toimitaan joustavasti ja valitaan toimintatapa asiakkaan tilanteen mukaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on vankka työkokemus mielenterveyden häiriöiden ja psyykkisten sairauksien hoitamisesta.

Client group

Aikuisten yksilöterapia

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.