Home Page / Find Your Therapist / Sami Somiska

Sami Somiska

In education Master of Health Science (Nutrition), Integrative
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Minulla on pitkä kokemus erilaisten ja eri tasoisten mielenterveyden häiriöiden hoitamisesta sekä mielenterveyskuntoutuksesta. Lisäksi olen työskennellyt erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Minulla on pitkä kokemus erilaisten ja eri tasoisten mielenterveyden häiriöiden hoitamisesta sekä mielenterveyskuntoutuksesta. Psykoterapiaan hakeutumiseen voivat johtaa erilaiset syyt ja elämäntilanteet. Asiakkaan henkilökohtainen elämäntilanne ja kuvaus ongelmastaan ohjaavat tavoitteen asettelua. Lähtökohtana on, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja uskaltaa olla aktiivinen toimija omassa terapiaprosessissaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Psykoterapiassa teen työtä asiakkaan kanssa luottamuksellisessa ja turvallisessa yhteistyösuhteessa, jossa on tärkeää asiakkaan oma kokemus. Integratiivisessa terapiassa toimitaan joustavasti ja valitaan toimintatapa asiakkaan tilanteen mukaan. Terapiassa kartoitamme syitä asiakasta vaivaaviin tilanteisiin ja löydämme ratkaisuja niihin. Terapian etenemistahti riippuu asiakkaan tilanteesta ja päätämme sen yhdessä hänen kanssaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on vankka työkokemus mielenterveyden häiriöiden ja psyykkisten sairauksien hoitamisesta.

Client group

Työskentelen erilaisista psyykkisistä häiriöistä tai elämäntilanteisiin liittyvistä haasteita kärsivien aikuisten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.