Home Page / Find Your Therapist / Sami Keränen
In education Master of Health Science (Nutrition), Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa sekä tuki- ja neuvontakäyntejä nuorille ja aikuisille asiakkaille. Vastaanotolleni voit tulla sellaisena kuin olet. Tutkitaan yhdessä tilannettasi ja pohditaan, millaisesta avusta juuri sinä hyötyisit eniten.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Työskentelyotteeni on aktiivinen ja tavoitteellinen. Tutkimme yhteisesti tilannettasi, ajatuksiasi, tunteitasi sekä toimintatapojasi ja etsimme konkreettisia keinoja muuttaa tilannettasi toivomaasi suuntaan. Minulle on tärkeä luoda hyvä ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jotta tuntisit olosi tapaamisilla turvalliseksi ja pystyisit työskentelemään kanssani juuri sellaisena kuin olet.

About my therapy sessions

Keskeisiä työmenetelmiä keskustelun lisäksi voivat olla myös esimerkiksi rentoutus- ja hengitysharjoitukset, altistusharjoittelu sekä tapaamisten välillä tehtävät harjoitteet, jotta muutokset yleistyisivät myös omassa arkielämässäsi. Käytän työssäni myös tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmiä. Sovimme hoitosi tavoitteista ja menetelmistä aina yhteisesti.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Psychotic disorders Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) ja terveystieteiden maisteri. Minulla on vankka ja monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä sekä psykiatrian erikoissairaanhoidossa että perusterveydenhuollossa. Olen toteuttanut lyhytterapeuttisia hoitoja ahdistuneisuudesta, masennuksesta, paniikkihäiriöistä sekä pakko-oireista kärsiville asiakkaille, mutta hoitanut myös vakavimmista psykiatrisista sairauksista kuten kaksisuuntaisesta mielialahäiriöistä ja psykoosisairauksista kärsiviä ihmisiä. Olen tehnyt terapeuttisia hoitoja sekä yksilö- että ryhmäinterventioina. Asiakastyön lisäksi minulla on pitkä työkokemus esihenkilö- ja johtamistyöstä ja olen suorittanut myös liikkeenjohdon Executive MBA-ohjelman.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Mehiläisen ajanvarauksessa.