Home Page / Find Your Therapist / Sami Hoisko
In education Master of Health Science (Nutrition), Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Jyväskylä, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen taustaltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Minulla on vankka ja monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä. Terapeuttina olen avarakatseisen kiinnostunut hyvin monenlaisten haasteiden tarkastelusta. Tarjoan ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa. Tervetuloa!
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Additional Training

Hypnosis

About me as a therapist

Terapeuttina olen kuunteleva, myötäelävä ja herkästi havainnoiva. Minua on myös kuvattu lämminhenkiseksi ja humaaniksi. Pyrin mahdollistamaan terapiassa turvallisen, luottamuksellisen ja hyväksyvän tilan keskustella ihan mistä tahansa mieltäsi painavista asioista. Olen usein saanut kuulla kohtaavaa työtä tehdessäni, että kanssani "on helppo puhua" ja "voi olla oma itsensä". Tästä ilahdun aina suuresti.

About my therapy sessions

Työskentelyotteeni on tavoite- ja tulevaisuusorientoitunut sekä käytännönläheinen. Hyödynnän työssäni myös integratiivisesti erilaisia terapeuttisia lähestymistapoja ja menetelmiä. Terapian alussa lähdemme liikkeelle siitä, millaisia muutostoiveita sinulla on elämässäsi ja kuinka voisin terapeuttina olla näissä avuksi. Terapian tavoitteista ja työskentelytavoista sovitaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Terapian aikana tehdään yhdessä säännöllistä arviota tavoitteiden toteutumisesta.

Mahdollisuus varata aikaa myös lyhytterapeuttiseen hypnoosihoitoon. Hypnoosia voidaan käyttää muun muassa ahdistuksen lievittämiseen, sekä erilaisten pelkojen ja riippuvuuksien hoidon tukena. Hypnoosi toteutetaan aina lähivastaanotolla. Tuo ajanvarauksen yhteydessä esille, mihin haluat saada hypnoosista apua.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Subtance abuse/addiction Challenges in parenting Anger management Sexual problems Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) ja terveystieteiden maisteri. Teen väitöskirjaa ulkonäön ja terveyden välisistä yhteyksistä, joten pysähdyn mielelläni myös näiden teemojen äärelle. Lisäksi olen metsämieliohjaaja ja hyödynnän terapiatyössä mielelläni luontopohjaisia menetelmiä (mielikuvaharjoitteina sisätiloissa).

Psykiatrisessa hoitotyössä olen kohdannut ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja monenlaisissa vaikeissa elämäntilanteissa. Tämän lisäksi olen toiminut kymmenisen vuotta järjestösektorilla, jossa kohderyhmänä ovat olleet erityisesti nuoret, sekä eri-ikäiset omaiset joiden läheinen on sairastunut psyykkisesti.

Minulla on kokemusta myös esihenkilötehtävistä. Tällä hetkellä toimin (terapiatyön ohella) korkeakouluopettajana ja kohtaan työssäni myös opinnoissa tukea tarvitsevia opiskelijoita voimavarakeskeisesti.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Mehiläisen ajanvarauksessa.