Home Page / Find Your Therapist / Saara Tuomaala

Saara Tuomaala

In education Other, Couple therapy
Helsinki, Meilahti
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tervetuloa pariterapiaan Matinkylään tai Meilahteen. Rauhallinen terapiapaikka - tilaa pysähtyä. Joustavasti aikoja. Terapia on osa psykoterapeutin opintojani. Yksilökäynnit myös mahdollis. Ma-pe, puh. 044 5875748. Koulutusterapiahinnat. Kognitiivinen lyhytterapeutti, sosiaaliohjaaja, NLP, OTM (HY)
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Olen asiakasta arvostava ja kunnioittava, lämmin terapeutti. Kuuntelen ja annan tilaa, tarvittaessa olen myös aktiivinen. Työssäni olen tutkiva, turvalliseen vuorovaikutustilanteeseen pyrkivä. Haluan olla tasavertaisesti yhteistyösuhteessa. Tavoitteenani on toimivan yhteistyön luominen, jossa voit rauhassa käsitellä senhetkistä, mennyttä tai tulevaa. Haluan innostaa elämään täydesti arvokasta omien arvojen mukaista elämää. Läsnäolon taito ja nykyhetkessä oleminen on yksi osa minua terapeuttina. Olen erilaisia elämänilmiöitä laajasti ymmärtävä. Kaikki tunteet ja tunnetilat ovat tärkeitä, ja terapiassa niitä voi vapaasti ja turvallisesti käsitellä. Rohkaisen teitä puhumaan sekä löytämään asioihin uusia näkökulmia.

About my therapy sessions

Terapian sisältö määräytyy pitkälti asiakkaan ongelmien ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko parantaa tyytyväisyyttä parisuhteeseesi, avata elämäntilanteesi solmuja ja saada tukea positiiviselle muutokselle? Millaista muutosta toivot?
Terapia toteutuu yhteisenä neuvotteluna sopivista työtavoista ja tavoitteista, suhteen molempia osapuolia kuunnellen. Suhtaudun avoimesti ja joustavasti tilanteen ja toiveiden mukaan erilaisiin työtapoihin. Asiakaslähtöisyys ja joustavuus ovat siis työskentelyni periaatteita. Tarjoan asiakkaille monipuolisen osaamiseni. Haluan vaikuttaa terapeuttina siten, että tuokio olisi hyvä, turvallinen ja korjaava kokemus, joka antaisi positiivista lisäenergiaa arkeen ja elämään.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anger management Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen mielisairaanhoitaja, sosiaaliohjaaja ja oikeustieteen maisteri. Minulla on myös kognitiivisen lyhytterapian koulutus sekä Mindfulness-tietoisuustaitojen erityistutkinto. Olen suorittanut myös työnohjaajan tutkinnon, NLP Master Practitioner -koulutuksen sekä hypnokognitiivisen terapian perusteet.
Aikoinaan ensin opiskelin mielisairaanhoitajaksi ja sosiaaliohjaajaksi. Sitten opintoni suuntautuivat oikeustieteelliseen ja valmistuin Helsingin Yliopistosta oikeustieteen maisteriksi. Näissä opinnoissani kiinnostuin erityisesti lasten huolto- ja tapaamisasioista eli lapsen oikeuksista ja yleisesti perheoikeudesta, josta suoritin lisäopintoja valmistumiseni jälkeen.
Olen vastannut hoitokodin toiminnasta yli 20 vuoden ajan. Vuosien ja elämänkokemuksen myötä kiinnostuin enenevästi ihmissuhdetaidoista, ongelmista ja niiden ratkaisuista. Näin olen lopulta päätynyt psykoterapeutin ammattiin.

First session price

25.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Koulutuksen aikana pariterapiakäynnin hinta 35€ ja kesto 90 minuuttia. Yksilöterapiakäynnin hinta on 30 euroa ja kesto 60 minuuttia. Tutustumiskäynnin hinta on sekä pariterapiassa että yksilöterapiassa 25 euroa. Tarjoan tutustumiskäayntejä 1-3 kertaa, jolloin on mahdollisuus yhdessä kartoittaa tilanteenne. Mikäli haluaisitte aloittaa terapian juuri tämän terapeutin eli minun kanssa, ja päädymme aloittamaan terapiaprosessin, sovitaan yhdessä terapiatiheydestä.