Home Page / Find Your Therapist / Saana Siekkinen

Saana Siekkinen

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Oulu, Alppila
Tampere, Kaleva
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families Groups Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö kohtaavaa, vaikuttavaa, ammatillista keskusteluapua? ETÄYHTEYSAIKOJA VAPAANA ! Ei edellytä pidempiaikaista sitoutumista, ota yhteyttä/laita viesti, niin sovitaan tutustumisesta ja tehdään yhdessä suunnitelma.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
About me as a therapist

Terapeuttina minulla on asiakasta arvostava tutkiva työte. Pyrin ylläpitämään hyvää hoitosuhdetta ja arvostan moniammatillista verkostoa.

Saatan lähestyä asioita rohkeastikin , mutta turvallisesti ja asiakkaan tunnehaavat huomioiden. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, aktiivisuus ja tarvittaessa jämäkkyys sekä kyky tarkastella asioita monesta näkökulmasta.

Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja AMK. Minulla on pitkä kokemus nuorisoikäisten asiakkaiden hoitamisesta ja kohtaamisesta. Ihmisten parissa olen työskennellyt yli 15 vuotta.

About my therapy sessions

Aluksi tutustutaan ja tunnustellaan, olisinko oikea henkilö terapeutiksesi. Tehdään perusteellinen arvio tilanteesta sekä siitä, millaisia tavoitteita terapialle asetetaan. Arviota tehdään myös työskentelyn aikana.

Työskentely voi olla matalan kynnyksen ammatillista keskusteluapua ja vastata yksittäiseen tai kestoltaan lyhytaikaiseen keskustelutuen tarpeeseen. Työskentely voi myös olla traumafocusoitunutta, vaiheorientoitunutta ja usein kehon huomioivaa työskentelyä, jossa dialogi sekä terapiaan liittyvät harjoitukset ovat keskeisiä.

Harjoitukset vaihtelevat yksilöllisesti ja tavoitteiden mukaan.

Työskentelyssä voidaan käyttää erilaisia toimintakykyyn, kokemuksiin ja mielen hyvinvointiin liittyviä mittareita ja menetelmiä. Sukupuuta ja elämäntarinaa piirrämme tai muodostamme usein jollain tavalla myös.

Tarkoitus on vahvistaa itsesäätelyä, turvallisuuden tunnetta, minäkuvaa, tunne-elämää ja kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Issues often worked with
Burnout Subtance abuse/addiction Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojelun vaativissa laitoshoidon tehtävissä, joista yli 5 vuotta nuoriso-/traumapsykiatrisessa vastaanottotyössä sekä henkilöstö- ja yksikönjohdollisissa tehtävissä.

Client group

Työskentelen pääasiassa nuorisoikäisten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Vastaanotolleni olet tervetullut minkäikäisenä vain.
Asiakkaani hakeutuvat palveluihin itsemaksaen (*mahdollisesti myös PSOP:n palveluseteleillä v. 2020). En tarjoa tällä hetkellä KELA-terapiaa (koulutuksessa).

Additional information

Palveluja voit tiedustella sekä Pirkanmaalle (Tampere sekä lähikunnat) että Pohjois-Pohjanmaalle (Oulu sekä lähikunnat).

Huomioithan ajanvarauksessa värit: punainen= ajanvaraus Tampereelle, vihreä= ajanvaraus Ouluun.

(EMDR1-tason koulutuksen saan tammikuussa 2020).

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

45 min