Home Page / Find Your Therapist / Saana Siekkinen

Saana Siekkinen

In education Nurse, Crisis and trauma
Tampere, Kaleva
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö kohtaavaa, vaikuttavaa, ammatillista keskusteluapua ? Traumaattinen menneisyys voi vaikuttaa hyvinvointiin monimuotoisin oirekuvin elämää, minäkuvaa, ihmissuhteita ja oppimista haitaten. Itsesäätelyyn ja mielialaan liittyvät haasteet ovat tavallisia aiheita hakeutua vastaanotolle.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
About me as a therapist

Terapeuttina minulla on asiakasta arvostava tutkiva työte. Pyrin ylläpitämään hyvää hoitosuhdetta ja arvostan moniammatillista verkostoa.

Saatan lähestyä asioita rohkeastikin , mutta turvallisesti ja asiakkaan tunnehaavat huomioiden. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, aktiivisuus ja tarvittaessa jämäkkyys sekä kyky tarkastella asioita monesta näkökulmasta.

Minulla on pitkä kokemus nuorisoikäisten asiakkaiden kohtaamisesta. Ihmisten parissa olen työskennellyt yli 15 vuotta.

About my therapy sessions

Aluksi tutustutaan ja tunnustellaan, olisinko oikea henkilö terapeutiksesi. Tehdään perusteellinen arvio tilanteesta sekä siitä, millaisia tavoitteita terapialle asetetaan. Arviota tehdään myös työskentelyn aikana.

Työskentely voi olla matalan kynnyksen ammatillista keskusteluapua ja vastata yksittäiseen tai kestoltaan lyhytaikaiseen keskustelutuen tarpeeseen. Työskentely voi myös olla traumafocusoitunutta, vaiheorientoitunutta ja usein kehon huomioivaa työskentelyä, jossa dialogi sekä terapiaan liittyvät harjoitukset ovat keskeisiä.

Harjoitukset vaihtelevat yksilöllisesti ja tavoitteiden mukaan.

Työskentelyssä voidaan käyttää erilaisia toimintakykyyn, kokemuksiin ja mielen hyvinvointiin liittyviä mittareita ja menetelmiä. Sukupuuta ja elämäntarinaa piirrämme tai muodostamme usein jollain tavalla myös.

Tarkoitus on vahvistaa itsesäätelyä, turvallisuuden tunnetta, minäkuvaa, tunne-elämää ja kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojelun vaativan laitoshoidon tehtävissä, joista yli 5 vuotta nuoriso-/traumapsykiatrisessa vastaanottotyössä sekä henkilöstö- ja yksikön johdollisissa tehtävissä.

Client group

Työskentelen pääasiassa nuorisoikäisten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Vastaanotolleni olet tervetullut minkäikäisenä vain.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

45 min