Home Page / Find Your Therapist / Saana Siekkinen

Saana Siekkinen

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Lumijoki, Lumijoki
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö kohtaavaa, vaikuttavaa, ammatillista keskusteluapua etävideoyhteydellä? Tällä hetkellä on vapaana 2 asiakaspaikkaa syksylle 2022. Suuntaukseni on vaiheittainen, traumahoidollinen, keho-orientoitunut.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Crisis and traumas Body-oriented psychotherapy EMDR

About me as a therapist

Tarjoan psykiatrisen sairaanhoitajan psykososiaalista, terapeuttista tukea erilaisissa elämäntilanteissa sekä koulutuspsykoterapiaa (kriisi- ja trauma) osana traumapsykoterapeuttiopintojani (keho-orient., EMDR2).

Terapeuttina minulla on asiakasta arvostava tutkiva työte. Pyrin ylläpitämään hyvää hoitosuhdetta ja arvostan moniammatillista verkostoa.

Saatan lähestyä asioita rohkeastikin , mutta turvallisesti ja asiakkaan tunnehaavat huomioiden. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus, aktiivisuus ja tarvittaessa jämäkkyys sekä kyky tarkastella asioita monesta näkökulmasta.

Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja AMK. Minulla on pitkä kokemus nuorisoikäisten asiakkaiden hoitamisesta ja kohtaamisesta. Ihmisten parissa olen työskennellyt yli 15 vuotta.

About my therapy sessions

Aluksi tutustutaan ja tunnustellaan, olisinko oikea henkilö terapeutiksesi. Tehdään perusteellinen arvio tilanteesta sekä siitä, millaisia tavoitteita terapialle asetetaan. Arviota tehdään myös työskentelyn aikana.

Työskentely voi olla matalan kynnyksen ammatillista keskusteluapua ja vastata yksittäiseen tai kestoltaan lyhytaikaiseen keskustelutuen tarpeeseen. Työskentely voi myös olla traumaterapeuttisesti vaiheorientoitunutta ja usein kehon huomioivaa työskentelyä, jossa kokemuksen tasojen tarkastelu sekä terapiaan liittyvät harjoitukset ovat keskeisiä.

Harjoitukset vaihtelevat yksilöllisesti ja tavoitteiden mukaan.

Työskentelyssä voidaan käyttää erilaisia toimintakykyyn, kokemuksiin ja mielen hyvinvointiin liittyviä mittareita ja menetelmiä. Sukupuuta ja elämäntarinaa piirrämme tai muodostamme usein jollain tavalla myös.

Tarkoitus on vahvistaa itsesäätelyä, turvallisuuden tunnetta, minäkuvaa, tunne-elämää ja kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia.

Issues often worked with
Burnout Subtance abuse/addiction Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojelun vaativissa laitoshoidon tehtävissä, joista yli 5 vuotta nuoriso-/traumapsykiatrisessa vastaanottotyössä sekä henkilöstö- ja yksikönjohdollisissa tehtävissä.

Client group

Työskentelen pääasiassa nuorisoikäisten, nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Vastaanotolleni olet tervetullut minkäikäisenä vain.
Asiakkaani hakeutuvat palveluihin itsemaksaen. En tarjoa tällä hetkellä KELA-terapiaa (koulutuksessa, valmistun keho-orientoituneeksi traumapsykoterapeutiksi 12/2022).

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

45 min