Home Page / Find Your Therapist / Ruth Peuhkuri

Ruth Peuhkuri

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Lappeenranta, keskusta
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Families Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykoterapiaa, kun haluat muuttaa elämääsi tai sairaus muuttaa sen haluamattasi. Kun elämä tuo eteen haasteita, joista selviytyminen vaatii ammattilaisen apua, tarjoan osaamiseni käyttöösi arvostaen ja yhdessä ratkaisuja etsien.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina aktiivinen keskustelija ja positiivinen kannustaja. Minulle keskeistä on asiakkaan omat arvot ja valinnat, joiden perustalle kaikki työskentely rakentuu. Työskentelyotteeni on hyväksyvä ja myötätuntoinen. Uskon asiakkaan omiin kykyihin ja vahvuuksiin, ja koen, että tehtäväni on tarjota osaamiseni asiakkaan käyttöön, kun hän ponnistelee kohti omia ainutlaatuisia päämääriään. Vahvuuteni on kyky eläytyä toisen elämäntilanteeseen ja suvaitsevuus, joka on minulle luonteenomaista.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Vastaanotolla pääasiallisesti keskustellaan asiakkaalle merkittävistä ja tärkeistä asioista. Yhdessä pohditaan asiakkaan kuvaamia ilmiöitä, etsitään ratkaisuja ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia tilanteissa, jotka vaikeuttavat asiakkaan elämää. Toisinaan tehdään myös erilaisia psyko-fyysisiä harjoituksia, kuten hengitysharjoituksia tai muita keskittymis- ja rauhoittumisharjoituksia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä kokemus työskentelystä lastensuojelussa lapsiperheiden ja itsenäistyvien nuorten kanssa. Psykoterapeuttina olen työskennellyt paljon erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden ja masennuksen parissa. Seksuaalivähemmistöjen erityistarpeet ovat minulle tuttuja. Olen vuosia ollut Setan terapeuttilistalla ja minulle on kertynyt kokemusta näistä asiakasryhmistä.

Client group

Asiakkainani on usein nuoria aikuisia, aikuisia, lapsiperheitä ,erityisesti uusperheitä. Kiinnostuksen kohteenani on itsenäistyminen omaan elämään, perheen sisäiset suhteet, erokriisit sekä jännittäminen ja sosiaalisten tilanteiden pelot.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details