Home Page / Find Your Therapist / Ritva Romppanen

Ritva Romppanen

Psychotherapist, Doctor of Philosophy (Ph.D), Solution-oriented
Joensuu, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen ratkaisukeskeinen laillistettu psykoterapeutti. Tavoitteista sovimme yhdessä. Haluan auttaa Sinua löytämään ratkaisuja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sekä arjen ja elämän haasteisiin. Tarjoan lyhyttä ja pitkää psykoterapiaa sekä eläinavusteista terapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach Crisis and traumas Schema therapy Hypnosis

About me as a therapist

Minulla on arvostava ja salliva työote ja elämänasenne. Katson kuitenkin asioita mahdollisimman monesta näkökulmasta aina tulevaisuuteen tähdäten. Tarvittaessa autan myös käytännön elämän tasolla: etsimään apua ja ratkaisuja arjen pulmiin. Luovuus, monipuolisuus, elämän ja eri koulutuksien tuoma kokemus ja näkemys ovat vahvuuksia, joita hyödynnän työssäni.

About my therapy sessions

Kuuntelen mitä mietit ja toivot. Rakennan kanssasi polkua toiveitasi kohti. Tuen, että onnistut tavoitteissasi.
Mennyt, nykyhetki ja tuleva ovat läsnä. Se, miten näet menneisyyden, vaikuttaa tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Etsitään voimavaroja ja muutetaan suhtautumistapoja. Ei korjata sitä mikä toimii, vaan rakennetaan toimimattoman tilalle jotakin toimivampaa.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Adoption & placement Child welfare
My professional background and knowledge

Olen laillistettu ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Olen toiminut myös kirjoitus- ja opetusalalla, sosiaalityöntekijänä, sijaisvanhempana ja omaishoitajana. Teen myös eläinavusteista psykoerapiaa mm. aasien, laamojen, ponin, papukaijojen ja koirien avustukella.

Client group

Työskentelen sekä yksilöiden että ryhmien kanssa. Näen ihmisten erilaisuuden voimavarana. Nuoruus ikävaiheena kiinnostaa. Arvostan iäkkyyden tuomaa viisautta. Haluan auttaa kaikenikäisiä.

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details