Home Page / Find Your Therapist / Riitta Vilmunen

Riitta Vilmunen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Videovastaanotto, koko Suomi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Valmistunut 2008. Pohjakoulutus on psykiatrisen sairaanhoitajan. Olen tehnyt ensin psykiatriassa toistakymmentä vuotta töitä ja vuodesta 2008 itsenäisenä ammatinharjoittajana. Toistaiseksi tarjoan vain etä-aikoja perjantaisin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen aktiivinen, keskusteleva ja näkökulmia avaava terapeutti. Keskeistä työssäni on asiakkaan arvostaminen, myötätunto ja kuuleminen. Tavoitteena on löytää asiat jotka tekevät asiakkaan tyytyväiseksi elämäänsä. Tärkeimpänä pidän että asiakas olisi itsensä paras kaveri.
Elämän eri kriisit, masennus, ahdistus, pakko-oireet sekä kaksisuuntainen mielialahäiriö ovat tuttua työssäni.

About my therapy sessions

Terapiassa asettaan tavoitteet asiakkaan lähtökohdista ja toiveista. Näitä kohti pyritään pääsemään, välillä tarkastaen missä olemme menossa ja onko tavoitteissa tapahtunut muutoksia. Menneisyyttä ei myöskään suljeta pois, vaan surut saa surra. Lähtökohtaisesti etsimme kuitenkin myös voimavaroja joka on tähänastisen matkan mahdollistanut ja joita voisi jatkossakin käyttää.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
First session price

60.00

Regular session price

110.00

Pricing details