Home Page / Find Your Therapist / Riitta Koski

Riitta Koski

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Family therapy
Etäyhteydellä, koko Suomi
Rauma, Sinisaari
Finnish
Customer Groups
Couples Families Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen savolais-raumalainen psykoterapeutti. Olen huumorintajuinen, nauravainen ja tilannetajuinen. Työkokemusta on yli 20 vuotta sairaalassa suljetulla osastolla. Sen jälkeen olen ollut avohoidon puolella töissä, mm. Rauman kriisikeskusksessa, terveyskeskuksessa ja lastensuojelulaitoksessa..
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina olen avoin kaikille asiakkaan tuomille kokemuksille. En tuomitse asiakkaan elämän valintoja vaan yhdessä pohdimme ja katsomme meneeseeen, tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Kaikki tämä tapahtuu asiakkaan esille tuomista kokemuksista. Työotteeni on dialoginen, eli läsnäolo, aito kuunteleminen ja sen kautta asiakkaan auttaminen on vahvuuteni.

About my therapy sessions

Yhdessä asiakkaan kanssa pohditaan, mistä on tärkeää puhua. Teen mielelläni sukupuita, koska niiden kautta voi oivaltaa paljon, miksi asiakkaan persoona on kehittynyt tähän päivään. Tämä toimii myös parisuhteiden ongelmien kanssa. Käytän musiikkia, jotka herättävät tunteita ja niiden kautta voi saada keskustelua. Traumatisoiviin asiakkaisiin on EMDR-terapia hyvin tehokasta. Se perustuu silmänliikkeeseeen, joka madaltaa trauma kokemuksia. EMDR-terapiaan on myös mahdollisuus saada kelakorvauksen. Lisätietoja EMDR-terapiasta löydät esimerkiksi täältä: https://emdr.fi/

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Minulla on vahva kokemus psykoosisairauksista. Kaksisuuntaista mieliala oireyhtymä asiakkaita olen kohdannut paljon. Näitä on ollut sekä sairaalassa ja avohoidossa. Masentuneen hoito on erittäin tuttua. Elämän kriisireihin olen perehtynyt.. Samoin parisuhteen ongelmiin..

Client group

Työskentelen yli 16-vuotiaiden kanssa. Mikäli tullaan perheterapiaan, niin silloin on monenikäisiä asiakkaita. Pariskunnat ovat ehkä vahvuuteni. Samoin yksilö terapia asiakkaat, mutta heidän täytyy maksaa itse käynnit, ellei hae emdr-terapiaa. Olen myös saanut arvokasta kokemusta asiakkaista eri kulttuureista ja taustoista keskustelemalla maahanmuuttajien kanssa yksilö- ja pariterapiassa heidän traumaattisista kokemuksistaan.

First session price

40.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Pariterapia 1,5 h 150e