Home Page / Find Your Therapist / Riikka Malvaranta

Riikka Malvaranta

In education Bachelor of Social Services, Integrative
Helsinki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen terapeuttista keskusteluapua tarjoava psykoterapeuttiopiskelija. Toimin Helsingissä ja etäyhteydellä. Työurani olen tehnyt sosiaalityössä aikuisikäisten riippuvuuksien, mielenterveysongelmien ja elämänhallinnan kysymysten parissa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin, myötätuntoinen ja välitön. Pyrkimykseni on, että vastaanotolleni voisi tulla mahdollisimman matalalla kynnyksellä ja tuntea olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi. Työotteeni on aktiivinen, keskusteleva, myönteinen ja kannustava. Vaikka elämäntilanteet ja kokemukset voivat olla joskus hyvinkin vaikeita, yleensä niihin on mahdollista saada jotakin parannusta tai helpotusta. Tähän prosessiin haluan olla tuomassa apua, tukea ja välineitä. Vastaanotolleni voit tulla minkä tahansa ison elämänkriisin tai yksittäisen huolen kanssa. Tarjoan sekä yksittäisiä tapaamisaikoja, lyhytterapiajaksoja että pitkäaikaisempia hoitoja.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Opiskelen tällä hetkellä integratiiviseksi psykoterapeutiksi ja valmistun 2024. Integratiiviselle suutaukselle on ominaista työskentelytapa, joka huomioi asiakkaiden yksilölliset tilanteet ja tarpeet mahdollisimman hyvin. Keskeistä siinä on yhteinen neuvottelu terapian tavoitteista, etenemisestä ja käytetyistä menetelmistä. Integratiivisessa terapiassa on mahdollista käyttää hyväksi eri terapiasuuntauksia ja niiden työtapoja. Kaiken terapian tavoitteena on kuitenkin lisätä itseymmärrystä, joustavuutta ja laajentaa omaa ajattelua. Ajattelen, että yksi terapian tehtävistä on tuoda välineitä myös siihen, miten pärjätä terapian ulkopuolella. Oma terapiani on pääosin keskusteluterapiaa, mutta toiveidesi ja tilanteesi mukaan voimme käyttää myös erilaisia kotitehtäviä tai menetelmiä istuntojen sisällä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi erilaiset hengitys- tai tietoisuusharjoitukset, kuvien tai kirjoitusten käyttäminen tai erilaiset arkielämässä toteutettavat kokeilut.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Tähänastisen työurani olen tehnyt aikuissosiaalityössä etenkin riippuvuuksien, mielenterveyden kysymysten ja elämänhallinnan haasteiden kanssa. Olen koulutukseltani myös työnohjaaja ja sitä kautta työelämän, työssä jaksamisen ja erilaisten urapolkujen ja elämänvalintojen kysymykset ovat minulle myös läheisiä.

Client group

Työskentelen yli 18-vuotiaiden kanssa.

First session price

45.00

Regular session price

45.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.