Home Page / Find Your Therapist / Riikka Lamminen

Riikka Lamminen

In education Psychologist, Integrative
Tampere, Lempäälä
Finnish
Customer Groups
Groups Families Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi. Minulla on ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutus ja kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys. Tällä hetkellä opiskelen kognitiivis-intrgratiiviseksi psykoterapeutiksi. Tarjoan lisäksi eläin- ja luontoavusteista psykoterapiaa. . En ota vastaan KELA-asiakkaita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Solution-oriented
Additional Training

Neuropsychiatric coach Mindfulness Schema therapy

About me as a therapist

Kohtaan ihmisen kokonaisvaltaisesti, ajattelen, että ihminen voi hyvin kun sekä psyykkinen että fyysinen puoli voivat hyvin. Tapaan asiakkaita talliympäristössä kauniissa maalaismaisemassa. Hevoset ja koirat ovat usein mukana vastaanotolla. Ne tuovat tapaamisiin iloa ja uusia näkökulmia. Työskentely voi tapahtua joko sisätiloissa tai ulkona talliympäristössä. Eläimet ja luonto tuottavat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Olen terapeuttina ratkaisukeskeinen, uskon asiakkaan voimavaroihin ja muutoksen mahdollisuuteen. Kunnioitan asiakkaan toiveita ja ajatuksia ja ajattelen, että terapia on yhteistyötä.

About my therapy sessions

Asiakas tuo tullessaan toiveet ja tarpeet. Näiden pohjalta asetetaan tavoitteet yhteiselle työskentelylle. Tavoitteet, tapaamisilla käsitellyt asiat ja työskentelytavat muotoutuvat kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan ja usein myös hioutuvat prosessin aikana. Työskentely tapahtuu joko miellyttävässä terapiatilassa tai ulkona eläinten (koirat, hevoset, lampaat) kanssa toimien tai metsässä kulkien. Työskentelyssä painottuu kehon ja mielen yhteistyö. Terapiatilassa on käytettävissä Neurosonic -divaani, joka auttaa kehollisen rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin.
Keskustelujen lisäksi käytän mindfulnessin sekä psykofyysisen psykoterapian työtapoja.

Issues often worked with
Burnout Processing my past Hurting yourself Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Child welfare
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Olen suorittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutuksen sekä kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyyden. Tällä hetkellä opiskelen kognitiivis-intrgratiiviseksi psykoterapeutiksi. Minulla on psykofyysisen psykoterapian perukoulutus sekä neuropsykiatrinen valmentajakoulutus, hevosavusteinen mindfulness koulutus, sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaajakoulutus sekä opinto-ohjaajan koulutus.

Client group

Työskentelen nuorten, lasten ja aikuisten kanssa. Nuorten ja lasten kanssa kiinnostukseni kohdistuu kaikkinensa murrosiän kasvuun ja kehitykseen liittyviin tekijöihin (mielialan ongelmat, itsetuhoisuus, sosiaaliset pelot, koulunkäynnin haasteet, ongelmat perhe- ja kaverisuhteissa).
Aikuisten kohdalla kiinnostukseni on erityisesti vanhemmuuden haasteet. Olen lisäksi tarjonnut apua työuupumukseen, työkyvyttömyyden sekä uuden työuran miettimiseen liittyvissä tilanteissa.

First session price

0.00

Regular session price

85.00

Pricing details