Home Page / Find Your Therapist / Riikka Koskela

Riikka Koskela

Psychotherapist, Master of Political Sciences, Couple therapy
Turku, keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Elämä on tarkoitettu elämistä varten. Jos Sinulla on tunne, ettet Sinä tai perheesi selviä yksin, perheen ulkopuolisen ammatti-ihmisen tuella solmujen avaaminen on usein helpompaa. Olen kokenut pari- ja perhepsykoterapeutti, työotteeni on keskusteleva ja käytännönläheinen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen ja vuorovaikutteinen. Työskentelen asiakasta arvostaen sekä myötätuntoisesti. Huomioin asiakkaani vastaanotolla tasapuolisesti. Suhtaudun työhöni pitkäjänteisesti. Pari- ja perhetapaamisilla pyrin kuulemaan jokaisen osallistujan äänen sekä avaamaan uudenlaista keskustelua perheenjäsenten välille. Tapaamisilla autan Sinua omien voimavarojesi löytämisessä sekä uusien näkökulmien avaamisessa. Uskon jokaisen omiin voimavaroihin. Työskentely kanssani on luottamuksellista.

About my therapy sessions

Käynnit etenevät pääsääntöisesti keskustelun keinoin. Käytän mielelläni myös kuvallisia menetelmiä osana terapiaa. Terapian pituus määräytyy käsiteltävien asioiden luonteen, asetettujen tavoitteiden ja työskentelytavan perusteella. Joskus yksikin tapaaminen selkiyttää tilannetta riittävällä tavalla. Psykoterapian tavoitteena on lisätä ymmärrystä omasta elämästäsi, tunteistasi, kokemuksistasi ja niihin vaikuttavista asioista. Terapia auttaa luomaan uusia toimivia malleja vuorovaikutussuhteisiisi.

Pariterapiassa keskustelemme parin esilletuomista aiheista. Tavoitteena on luoda turvallinen ilmapiiri, jossa kummankin puolison on mahdollista päästä puhumaan omista asioistaan, tunteistaan ja tarpeistaan. Terapia auttaa paria ymmärtämään uudella tavalla keskinäistä vuorovaikutustaan. Lisäksi se auttaa luomaan uusia, toimivia malleja keskinäiselle kanssakäymiselle. Perheterapiassa voi käydä koko perhe, puolisot keskenään tai toinen vanhemmista lapsen/lasten kanssa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Sexual problems Phobia/fear Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä työkokemus aikuisten, lasten, nuorten, parien ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Minulla on vahva osaaminen parisuhdetyöstä sekä vanhemmuuden tukemisesta. Tarjoan tukea myös eroa pohtiville sekä erosta toipuville.
Valokuvan sekä muiden kuvallisten menetelmien käyttö osana terapiaa on mahdollista voimauttavan valokuvan menetelmää käyttäen. Terapiassani käytettävistä menetelmistä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.
Erityisosaamisalueeni ovat: lapsettomuuskriisin hoito ja lahjasukusoluneuvonta.

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden sekä heidän läheistensä kanssa.

Additional information

AJANKOHTAISTA:
Poikkeusolojen aikana tapaamiset ovat mahdollisia myös etäyhteydellä.

First session price

97.00

Regular session price

97.00

Pricing details

Yksilöterapiatapaaminen 60 min, 97€
Pari- ja perheterapiatapaaminen 90 min, 114€
Kelan tuki mahdollista paripsykoterapiassa sekä perheterapiassa.
Huomioithan etteivät kaikki vapaat ajat ole näkyvillä. Jos sopivaa ei löydy, ota yhteyttä niin etsitään yhdessä.