Home Page / Find Your Therapist / Riikka Huuskonen

Riikka Huuskonen

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Espoo,
Finnish
Customer Groups
Groups Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
Työskentelen kanssasi täysin sinun lähtökohdistasi käsin. Tuon myös esille uusia näkökulmia jotka voisivat avata sinulle vaihtoehtoisia tienviittoja elämässäsi. On tärkeää että tulet kuulluksi ja ymmärretyksi ja että saat terapeutista ihmisen johon voit luottaa ja peilata itseäsi turvallisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina minun täytyy pystyä kulkemaan rinnallasi aistien tunteitasi, tunnelmia istunnolla ja tarpeitasi ja vastata niihin sellaisella tavalla joka on sinulle hyväksi. On myös tärkeää että tulet kuulluksi ja nähdyksi haluamallasi tavalla ja tämä puolestaan edellyttää että minun täytyy pystyä nollaamaan omat asenteeni ja uskomukseni sekä lähteä tarkastelemaan elämääsi täysin puhtaalta pöydältä maailmankuvastasi käsin. Vain näistä lähtökohdista käsin voimme avata luottamuksellisesti yhdessä uusia näkökulmia tulevaisuuteen.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Minusta on tärkeää jo heti terapian alussa asettua ikään kuin asiakkaan saappaisiin etsimään yhdessä sopivinta reittiä tavoitteelle minkä vuoksi asiakas on tullut terapiaan. Huolimatta että olen ratkaisukeskeinen terapeutti, katson tilannekohtaisesti tapaa lähestyä asioita. Jotkut asiakkaat kokevat helpotusta käydä paljon menneisyyttään läpi, toiset taas haluavat lähteä pikimmiten kohti ratkaisuja. Kummatkin tavat ovat hyviä. Ajattelen että jokainen terapiaistunto on oma matkansa. Terapia on vastavuoroista kommunikointia ja elämän ihmettelyä, kyselyä ja näkökulmia. Se on ikäänkuin tutkimusmatka suurella merellä, jossa on välillä aaltoja, mysrkyjä, sitten taas meren kimallusta ja lämmittävää aurinkoa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Lyhytterapiainstituutista keväällä 2014. Olen toiminut sivutoimisena psykoterapeuttina vuodesta 2015 ja päätoimisena vuodesta 2016. Olen työskennellyt yksilöiden, perheiden parien, myös lasten ja nuorten kanssa. Kelapätevyys minulla on 16-67 vuotiaiden hoitoon.

Client group

Tällähetkellä en ota Kela-asiakkaita, vain itsemaksavia-/ lyhytkestoisempia terapiota tai yksittäisiä käyntejä. Työskentelen mielelläni sekä yksilöiden, että pariskuntien kanssa. Myös perheitä ja lapsia tapaan mielelläni. / Kelapätevyys vain yksilöterapiaan 18-67v.

First session price

98.00

Regular session price

98.00

Pricing details